Pe 9 iunie românii își iau țara înapoi!
  • 14-05-2024
  • 0 Comentarii
  • 81
  • 0

Alianța pentru Unirea Românilor a dat joi, 9 mai, oficial startul campaniei electorale, printr-un eveniment amplu organizat în Hala Laminor din Capitală, în prezența a 2.000 de participanți.
„5 buletine de vot, 5 voturi pentru AUR. Asta trebuie să le transmitem tuturor românilor pînă pe data de 9 iunie. Nu o vom face cu ajutorul televiziunilor, pentru că sînt pe bani mulți și au moguli varani care funcționează cu bani mulți și cu corupție. Nu prin propaganda politică plătită tot din banii acestora. Nu sîntem nici PSD, nici PNL, nici USR, să aruncăm milioane de euro din taxele plătite de contribuabilii români doar pentru a ne asigura un loc călduț la putere.  Ci direct în stradă, zi de zi, la firul ierbii. De la un român la altul, pînă cînd mesajul nostru va fi auzit de toată țara. Nu avem nevoie de varani, nu avem nevoie de sondaje plătite, ale căror singur scop este să dezinformeze opinia publică. Am pornit din rîndul vostru, al românilor de bună credință care și-au dorit și încă își doresc să își salveze țara și să își creeze un viitor aici, acasă. Și vom rămîne în rîndul vostru, pînă la capăt, indiferent de ce se va întîmpla”, a declarat președintele AUR, George Simion, în cadrul evenimentului.
AUR trimite la Bruxelles
adevărații apărători ai patrei române
„9 iunie va fi începutul sfîrșitului sau, din contră, începutul recuceririi normalității. Vrem o Uniune Europeană mai bună, pentru că astfel și România va fi mai bună. Vrem o Românie creștină, suverană, prosperă, în pace și cultivînd viața, într-o Uniune Europeană de națiuni suverane, care prețuiesc viața, respectă tradiția și urmăresc pacea prin bunăstare. Orice lege decisă la Bruxelles sau Strasbourg produce efecte de la București pînă la Bobîlna. Ca închiderea minelor, lichidarea fermelor de animale, interzicerea încălzirii cu lemn, condiționarea călătoriilor de un pașaport al sănătății, interdicția de a folosi mașina personală mai mult de un număr arbitrar de kilometri pe an, desființarea banilor lichizi, controlul asupra persoanei prin identitate digitală etc. (…) Ce i se întîmplă României și ce suferă Uniunea Europeană este extrem de grav și durează de prea mult timp. A interveni este o urgență extremă. Faptul că noi AUR, vedem limpede realitatea și ne asumăm misiunea de a o schimba în bine, nu ne face extremiști, ci de extremă necesitate. Nu putem continua drumul sinucigaș pe care ne conduc Nicu și Marcel la București și Ursula la Bruxelles. Este obligatorie schimbarea de curs. Și aceasta o vom face împreună, pe 9 iunie”, a subliniat președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Tîrziu.
Astfel, în cadrul evenimentului au fost prezentați candidații AUR la alegerile europarlamentare din data de 9 iunie. Lista este deschisă cu Cristian Terheș. „În momentul în care drepturi și libertăți îți sînt suprimate tot ce știm despre această cultură și civilizație europeană și românească implicit se duce naibii. Toate măsurile politice care se impun la nivel european ar trebui să aibă ca finalitate prosperitate în rîndul populației. Ce s-a întîmplat în ultimii cinci ani, de cînd Ursula von der Leyen a ajuns la conducerea UE cu ajutorul PNL, PSD și USR? Mai puțină suveranitate, mai puține drepturi și libertăți și mai mai multă sărăcie. Asistăm azi la cel mai mare grad și rapiditate de sărăcie a populației din istoria UE. Și e doar începutul”, a declarat Cristian Terheș, candidat AUR la alegerile europarlamentare.
De asemenea, în cadrul evenimentului au fost prezentați și candidații AUR la alegerile locale din Capitală. „România este condusă la nivel micro de primari necalificați, cu probleme penale și cu probleme de integritate. Oameni care nu se pricep și nici nu vor să facă bine comunităților lor. Să construiască școli, grădinițe, spitale, rețele de apă și canalizare. Îi interesează doar propriul buzunar. În Ilfov, unde stau eu, și unde se vînd case cu sute de mii de euro, peste 70% din locuințe nu au acces la apă și canalizare în Secolul XXI. Un județ condus de un condamnat penal pentru fapte de corupție”, a subliniat Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR.
Candidatul AUR la Primăria Capitalei este Mihai Enache, un profesionist care se va lupta cu Gabriela Firea și cu Sebastian Burduja petru ca Bucureștiul să strălucească, așa cum o făcea odinioară! „Aș vrea sa vă întreb ceva: ați văzut iepurașii de Paște? Iepurașii trimiși de PSD, de PNL să caute ceva de ronțăit pe la filialele noastre. Au venit și au văzut că la AUR nu poți să ronțăi pentru tine și au fugit înapoi la cotețele lor comasate. Au fugit iepurașii, dar asta nu ne afectează cu nimic. Urmează o campanie ca niciuna! Începem lupta și sîntem mai puternici și mai uniți ca niciodată. Nu îmi place circul și debandada cu alegerile comasate și cu identificarea unor candidați așa-zis «decenți» de către celelalte partide care-s toate aceleași, mereu, nu reprezintă decît un circ. Asta pentru că așa își imaginează ei, de 34 de ani, că dai românilor pîine și circ și este suficient.Nu ne mai păcălesc! Din cauza lor a ajuns Bucureștiul din Micul Paris o Capitală nesigură – pentru tineri, pentru vîrstnici, pentru copii, pentru antreprenori, pentru șoferi, pentru pietoni, pentru ziua de azi și de mîine. Din cauza lor Bucureștiul construit cu greu, astăzi e abandonat, în unele părți ale lui chiar fantomatic”, a declarat Mihai Enache.
Președintele AUR, George Simion, a transmis un mesaj clar celor 2.000 de participanți la eveniment, dar și milioanelor de români care pe data de 9 iunie sînt așteptați la vot: „Unii sărbătoresc azi Ziua Europei, alții ziua Victoriei. Pentru noi, românii, datele de 9 și 10 mai înseamnă independența României. (…) În față avem inamicul. În jurul nostru camarazii de arme. Niciun pas înapoi! Nicio înțelegere cu sistemul PSD-PNL care a ținut captiv o țară întreagă. Ori cîștigăm tot, ori rămînem în istorie drept cei care au îndrăznit să ridice capul, dar nu au fost îndeajuns de uniți încît să izbutească. (…)
Goarnele sistemului ne anunță deja dispariția de pe scena politică. Varanii, rujații, chiorii și ciolacii își ascut colții, crezînd că vor mușca din AUR îndeajuns de mult încît să nu mai fim relevanți. Dar ce nu înțeleg ei este că ne vom regrupa de fiecare dată precum armatele române distruse la Stalingrad, că vom renaște din resturile împrăștiate de istorie pentru a ne apăra țara, neamul, credința.
Sîntem aici să facem cinste înaintașilor noștri.
Sîntem aici să le arătam românilor că încă există speranță.
Sîntem aici să ne luptăm pînă la capăt cu acest sistem bolnav și corupt.
Sîntem Apărătorii Patriei Române care n-au încetat să creadă în libertate, care refuză să capituleze!
Trăiască România mare și independentă!“.
BIROUL DE PRESĂ AL ALIANȚEI PENTRU UNIREA ROMÂNILOR

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite