Paratrăsnetul politic
  • 30-03-2021
  • 0 Comentarii
  • 987
  • 1

Paratrăsnetul este o instalație de protecție a construcțiilor și a instalațiilor împotriva efectelor produse de loviturile directe de trăsnet. În politică, trăsnetul este furia poporului, ,,clădirile și instalațiile” reprezintă sistemul politic și tot ceea ce acesta implică, iar paratrăsnetul este acel ,,vîrf” care captează toată furia poporului și o neutralizează în pămînt. În acest caz, „vîrful“ este format din grupări politice sau din indivizi, care au rolul de a dirija furia populației într-o direcție neutră care să nu pună în pericol sănătatea și siguranța celor aleși, a celor numiți în funcții cheie, a trădătorilor de țară și a hoților. Pentru a se proteja, Sistemul a inventat acest paratrăsnet politic al cărui rol este bine pus în scenă de actorii enumerați mai sus.

De ceva timp primesc des întrebarea ,,Ce părere ai de Diana Șoșoacă și de AUR?”, de la colegi din mass-media sau prieteni apropiați sau virtuali. Le spun și acum, așa cum le-am spus și în urmă cu ceva timp: aceste excrescențe naționaliste cu valențe de socialism radicalizat sînt expuse de către Sistem pentru a prelua o mare parte din furia pe care oamenii au înmagazinat-o și pe care nu au în ce parte să o direcționeze. Ei au rolul de parastrăsnet. Atît și nimic mai mult.

Mesajul proletar extremist pe care AUR și Diana Șoșoacă îl răspîndesc este receptat de o categorie lipsită de inițiativă. Chiar dacă ideile lor par împărtășite de un segment important al populației, în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Propagarea mesajelor în mediul online este făcută de profesioniști în domeniu, numărul conturilor false care distribuie pe Facebook mesajele celor de la AUR și ale Dianei Șoșoacă fiind asemănător cu cel al grupărilor care au dus USR în Parlament în 2016. În fapt, cele două partide – USR și AUR – au căpătat influență în mediul online și au intrat în Parlament prin fraudă. Chiar dacă, aparent, aceste două grupări sînt antagonice, ele au un punct de pornire comun și un mod de dezvoltare identic, fiind destul de evident de unde își extrag seva.

Voi detalia acest aspect pentru cei care încă nu s-au prins că, în România, voința electoratului nu coincide cu rezultatul alegerilor. Așa cum se intuiește, dar încă nu s-a dovedit, decizia privind cine și cum intră în Parlament aparține Serviciilor, care au găsit o modalitate deșteaptă prin care scot și bagă în liga mare a politicii pe cine vor ele. În septembrie 2020, AUR nu avea nici 2% în sondaje, lucru cert. Toată tăvăleala și isteria lui Simion de pe Facebook nu era credibilă pentru români. Și brusc, în doar trei luni, AUR, despre existența căruia mulți nici nu știau, a crescut de la nici 2% la 9%, precum Făt Frumos din basme. În condiții normale, acest lucru este imposibil.

Generatorul AUR – același care a stat și la baza USR – a pus de o miuță și a furat voturi de unde a putut. Nu uitați că în menajul alegerilor este implicat STS, care ține cont atît de SRI, cît și de SIE. Iar formațiunea AUR a avut de la toate numai urări de bine. Au furat – nu au luat, cum zic unii – voturi de la toate partidele mici, parlamentare sau nu, și au preluat o parte, cu voia lor, evident, de la USR. Cei care își amintesc declarațiile lui Barna știu că USR - PLUS avea, conform sondajelor interne, 23%. Iar în alegeri au obținut în jur de 17%.

Mulți dintre cei care au analizat intrarea în Parlament a celor de la AUR au observat procentele mult prea mici obținute de alte partide și scăderea abruptă a PRO-România și USR cu 3, respective 4 procente. Dacă adăugăm la acestea scorul real aur formațiunii ,,aurite”, ajungem la acel neverosimil 9%. Este de luat în seamă declarația sociologului Mirel Palada, care a validat acest scor cu o declarație controversată făcută înainte de alegeri, care, dacă jocul electoral ar fi fost unul cinstit, ar fi stîrnit rîsul multora. Dar uite că nu a fost așa, vorbele lui au validat și au pus înaintea carului AUR cele 9 procente pe care Sistemul i le-a atribuit. Acest fapt ne face să ne întrebăm cine este și cui slujește, de fapt, Mirel Palada.

Lăsînd la o parte frauda alegerilor din decembrie 2020, să analizăm ce fac aleșii AUR – mai nimic, în afară de vorbe goale. Simion bate cîmpii pe oriunde merge, iar Șoșoacă îi ia fața. În rest, nimic! Păi, dacă românii vor nimic, atunci să primească exact ce își doresc.

Eu îmi mențin părerea că Diana Șoșoacă și AUR au rolul de a coaliza și de a calma unele spirite ceva mai radicale. Acesta este și motivul pentru care Șoșoacă se deplasează în toate punctele tensionate în care poate capta atenția, pentru că așa a fost sfătuită. Disperarea cu care încearcă să convingă românii să nu se vaccineze este cel puțin ciudată, mai ales în condițiile în care populațiile multor state se vaccinează, iar oameni trecuți de 60 de ani se luptă zilnic pentru viață. Este revoltătoare lupta împotriva vaccinului, în condițiile în care ar fi obligatorie lupta cu sistemul care o dirijează. Mă uit cu tristețe la circul pe cei doi îl fac în mass-media, doar pentru a oferi românilor iluzia că există Opoziție în țara noastră, încercare total inutilă. Așa cum Cîțu guvernează din vorbe, dar buzunarele românilor sînt tot mai goale, acești circari fac gălăgie pentru a atrage atenția. Astfel, în umbra acestor acțiuni Sistemul își vede mai departe de trădare și de furt.

Ei sînt ceea ce în fizică se numește paratrăsnet. Fulgerul este furia poporului pe cei de la guvernare și pe politicieni, în general, cu tot ce implică asta. Casa pe care paratrăsnetul o protejează este chiar clădirea pe care fulgerul o țintește, dar, din păcate, paratrăsnetul pe care Sistemul a avut grijă să îl ridice protejează totul. Aceasta este și realitatea AUR și a Dianei Șoșoacă, dar și a altor partide așa-zis naționaliste, care se cred deja parlamentare.

În fapt, observ că, așa cum Polina, din ,,Moromeții”, a vrut să tranșeze problema cu tatăl ei dînd foc la casă, AUR se dorește a fi distrus prin operațiuni sub steag fals. Doar un idiot nu ar înțelege că nu cei de la AUR o amenință pe Maia Morgenstern, ci altcineva, în ideea că AUR va avea de înfruntat furia evreilor. Din fericire însă, evreii nu își vor pune mintea cu proștii.

Prin prezența în locurile care pot deveni potențiale incendii sociale care sa afecteze integritatea si liniștea Sistemului, DS și AUR demonstrează ca pe lângă rolul de paratrăsnet, au devenit și pompierii cu care Sitemul stinge sau capturează orice criza sociala care nu este organizata chiar de către sistemul însuși. Acționând pompieristic, acesti farisei nu vor aduce nici un fel de bunăstare poporului pe care ei pretind ca îl apară dar vor aduce mai multa siguranță celor pe care ei ii reprezinta de fapt.


TANO

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite