Pandemia – o șansă ce nu trebuie ratată
  • 06-08-2021
  • 0 Comentarii
  • 575
  • 4

Se pare că ideea vaccinării universale a populației împotriva infecțiilor virale a început să provoace interes încă din anii ʼ70 ai Secolului XX. În iarna anului 1976, în Fort Dix, New Jersey, oamenii au fost infectați cu un virus necunoscut, numit atunci gripă porcină. În Statele Unite a fost declarată stare de urgență, iar 48 de milioane de cetățeni americani au fost vaccinați. A fost înregistrat un singur deces cauzat de gripa porcină, al unui militar american, dar alți cîțiva mii au continuat să piară ca urmare a gripei sezoniere obișnuite. În același timp, au fost relevate multe efecte secundare ale vaccinării, unul dintre cele mai răspîndite fiind declanșarea sindromului Guillain-Barré (boală neurologică paralizantă). Campania de vaccinare a fost oprită din cauza lipsei sale de sens.

Toate acestea s-au petrecut în mandatul președintelui Gerald Ford, considerat a fi vinovat, deoarece a îndemnat populația să se vaccineze. Cu toate acestea, nu după mult timp (în ianuarie 1977), Ford a părăsit Casa Albă, chestiunea vaccinării nefiind niciodată investigată pe deplin, dar investigațiile private ale medicilor au continuat. Medicul canadian Ghislaine Lanctôt a publicat în 1995 cartea „Mafia medicală”, dedicată relației dintre Big Pharma și autoritățile guvernamentale din domeniul sănătății, în care a caracterizat aceste legături drept criminale. Ghislaine Lanctôt a arătat că nu există nici o bază medicală pentru a decide vaccinarea universală în Statele Unite, dar apelurile la companiile farmaceutice a predominat. În carte, un medic canadian susține că lumea din culise, construind o nouă ordine mondială, are nevoie de vaccinuri ca arme pentru „reducerea masivă și țintită a populației lumii”. Această declarație a fost făcută cu un sfert de secol înainte ca ONU, OMS, FMI, Banca Mondială să solicite vaccinarea universală a populației lumii în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Curajosul cadru medical a fost persecutat, încarcerat pentru a renunța la declarațiile sale, dar nu a renunțat. El a simțit mult mai devreme decît alții că traversăm o etapă de pregătire pentru o provocare virală și mai mare, care, potrivit organizatorilor, ar trebui să se încheie cu vaccinarea la scară globală.

În 2009, a reapărut gripa porcină, desemnată prin codul A-H1N1. „Ies dintr-o lungă tăcere privind vaccinarea, deoarece simt că miza este uriașă de data aceasta. Consecințele ar putea fi mult mai mari decît se așteptau conducătorii”, scria dr. Lanctôt. Jurnalista austriacă de investigație Jane Bürgermeister a venit în ajutorul autoarei. La începutul anului 2009, a depus acuzații la FBI împotriva OMS, ONU și a mai multor oficiali de rang înalt, acuzîndu-i de bioterorism și tentativă de crimă în masă. În aprilie 2009, Jane Bürgermeister a depus plîngeri penale împotriva corporației multinaționale farmaceutice americane Baxter AG și a filialei sale AVIR Green Hills Biotechnology din Austria, care au fost acuzate că au produs un vaccin infectat cu gripa aviară. Materialul contaminat a fost trimis de filiala austriacă Baxter către 16 laboratoare din patru țări. Jane Bürgermeister nu este străină de aceste practici. La inițiativa ei, a fost lansată o anchetă judiciară împotriva companiei farmaceutice germane GlaxoSmithKline: conform datelor preliminare, peste 4.000 de medici și oficiali din domeniul sănătății din Germania au primit mită de la această companie.

Ca parte a investigației sale jurnalistice, Jane Bürgermeister a prezentat argumente puternice în favoarea faptului că epidemia (sau pandemia) este artificială: în primul rînd, virusul în sine a fost creat de om; în al doilea rînd, cineva a ajutat la răspîndirea lui. Reacția „mafiei medicale” a fost rapidă: în iulie 2009, Jane Bürgermeister a fost concediată de la locul de muncă, de atunci, făcîndu-se remarcată ca blogger.

În același an 2009, a apărut o altă persoană care a susținut versiunea originii artificiale a gripei porcine. Acesta este Wayne Madsen, fost ofițer de informații navale al SUA și acum jurnalist de investigație. Potrivit acestuia, „vectori“ ai gripei porcine H1N1 indică faptul că virusul a fost creat prin modificarea genetică în scopuri militare ca o armă biologică.

Cunoscutul activist social englez David Icke s-a alăturat discuțiilor cu privire la natura originii gripei porcine. În 2009, acesta a publicat un amplu articol intitulat „Gripa porcină A H1N1. Gripa nu este la fel de rea ca vaccinul ei!”. Citez cîteva extrase: „Trebuie să realizăm aici și acum că dictatura fascistă nu a fost mult timp o amenințare, ci o realitate obiectivă. Pînă acum, mulți nu au observat-o, dar acum este pur și simplu imposibil să nu o vezi. [...] Conspiratorii, intenționați să reducă de mai multe ori populația lumii și să transforme restul în ceva de genul terminalelor de computer, transformă conceptul de viață din exterior. Nu au nici cel mai mic respect față de viață și nici cea mai mică compasiune față de victimele crimelor lor. Am avertizat că un astfel de moment va veni, timp de aproape 20 de ani. […] Situația nu a fost niciodată atît de gravă în legătură cu intenția actuală de a efectua vaccinarea obligatorie a întregii populații a planetei. Virusul gripei porcine a fost creat în laborator cu scopul de a provoca o panică masivă și de a prezenta vaccinul drept singura salvare”.

David Icke a enumerat principalii suspecți din dosarul pe care Jane Bürgermeister l-a predat Biroului Federal de Investigații al SUA (FBI). De ce FBI? Deoarece cele mai importante persoane implicate în dosar sînt figuri americane: președintele Barack Obama, miliardarul David Rockefeller, secretarul american pentru sănătate și servicii umane Kathleen Sibelius, secretarul american pentru securitate internă Janet Napolitano. Lista include, de asemenea, oficiali din organizații internaționale: coordonatorul ONU David Nabarro, directorul general al OMS Margaret Chan. Pe aceeași listă se mai află David Rothschild, George Soros și ministrul austriac al Sănătății, Alois Stoger. Concluzia: „virusul gripei porcine a fost creat și eliberat cu asistența Organizației Mondiale a Sănătății controlată de Rothschild-Rockefeller – însăși organizația care a declarat atunci că virusul se răspîndea atît de repede încît a venit timpul să declare un epidemie globală”.

David Icke scria în 2009: „Simptomele gripei porcine sînt acum aproape identice cu cele obișnuite, prin urmare, considerînd toți pacienții fără discriminare ca victime ale epidemiei, nu este dificil să obțineți statistici destul de impresionante. Guvernul britanic a anunțat că nu mai este nevoie să mergi la un medic cu simptome de răceală, diagnosticul se face acum prin telefon și fără nici un test de laborator. Cît de convenabil pentru statisticile pe care le doriți!”.

Sîntem surprinși că giganților farmaceutici americani Pfizer și Moderna le-a luat doar 11 luni pentru a crea vaccinuri pentru COVID-19, pentru a obține aprobarea autorităților de reglementare guvernamentale și pentru a începe producția. Deci, această metodă expresă de pregătire pentru vaccinarea universală a fost deja testată în 2009. După cum a remarcat David Icke, renumitul Baxter AG, cu filialele sale, „este unul dintre principalii furnizori de vaccin împotriva gripei porcine pe care guvernele din întreaga lume îl impun populației fără cel mai mic control serios al siguranței. Vaccinul la viteză maximă a depășit barierele inspecțiilor sanitare, care, în cel mai bun caz, erau limitate la teste care durează mai puțin de o săptămînă”.

Cu toate acestea, după cum s-a dovedit, nu a existat nici o campanie media în vederea vaccinării în anul 2009. A fost doar o piesă de teatru. David Icke a dezvăluit secretul: Baxter a brevetat vaccinul A H1N1 pe 28 august 2008! Adică, cu șapte luni înainte ca o nouă tulpină de virus porcin să fie înregistrată pentru prima dată în Mexic! Și începeți să vă întrebați: vaccinurile COVID-19 de astăzi au fost dezvoltate cu adevărat în laboratoarele Pfizer, Moderna și alte corporații Big Pharma? Sau au fost dezvoltate înainte? Și dacă acest lucru s-a întîmplat mai demult, cum ar fi putut fi dezvoltate fără virusul COVID-19? Ajungem la versiunea conform căreia vaccinurile au fost dezvoltate înainte de începerea așa-numitei pandemii anunțată în martie 2020 și au fost dezvoltate simultan cu dezvoltarea virusului COVID-19.

În 2009, o operațiune totală de vaccinare a eșuat. În primul rînd, revolta creată de activiști precum Jane Bürgermeister și David Icke s-a răspîndit în toată lumea. În al doilea rînd, nu în toate țările lumii autoritățile erau pregătite să participe la o conspirație mondială. În al treilea rînd, America, unde se pregătea conspirația universală de vaccinare, nu era pregătită să accepte planul. Știm că Barack Obama a devenit președinte al Statelor Unite datorită promisiunilor sale de reformă radicală a sănătății din țară. Jane Bürgermeister și David Icke au arătat că reforma a fost concepută în primul rînd pentru a putea efectua vaccinarea populației. Inclusiv în detrimentul finanțării bugetare nelimitate cu eliberarea completă a Big Pharma de orice răspundere pentru daune aduse sănătății umane și morții.

Există o declarație a lui Jacques Attali, un cunoscut finanțator și bancher care lucrează pentru Rothschild. În 2009, el a scris în L’Express: „Istoria ne învață că umanitatea se dezvoltă substanțial numai atunci cînd oamenii se tem cu adevărat. Marea Pandemie are mult mai mult succes decît orice campanie umanitară sau de mediu menită a convinge oamenii de nevoia de altruism” (prin ,,altruism”, acesta înțelege disponibilitatea oamenilor de a face sacrificii în interesul umanității – n.a.).

În 2009, Attali a cerut crearea, „pînă la următorul eveniment inevitabil, a unor mecanisme de prevenire și control, precum și a unor mecanisme logistice pentru distribuția echitabilă a medicamentelor și vaccinurilor”, care necesită „o forță de poliție globală, un depozit global și, prin urmare, impozitarea globală”. Și „atunci vom fi capabili să punem bazele unui guvern mondial mult mai repede”. Acesta este un manifest al globalismului în forma cea mai condensată!

Regretînd că oportunitatea de a lansa o „restructurare mondială” folosind criza financiară globală și gripa porcină a fost ratată în 2009, Attali a caracterizat „pandemia” de astăzi ca o oportunitate de neratat.

D.A.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite