ONU se desfiinţează
  • 23-04-2017
  • 0 Comentarii
  • 452
  • 0

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) se va desfiinţa ca for care să susţină pacea în lume şi îşi va lua o altă titulatură, de Organizaţia Fantastic de Unită – OFU – şi va avea un alt scop, cel de a garanta pacea în Galaxie.

„Considerăm că misiunea noastră pe Terra a luat sfîrşit încă din anii ’90, cînd statele care fac parte din Consiliul de Securitate al ONU au decis că nu mai este nevoie de noi şi au atacat militar diverse ţări, avînd drept motiv interesele comerciale”, a declarat Markuel de la Vrancea, preşedintele a ceea ce a fost cîndva ONU, precizînd că „acum garantul păcii în lume este NATO, care se pricepe şi chiar are succes în aducerea naţiunilor mici la rang de colonii, o nouă orînduire sclavagistă, dar, de data asta modernă, în care sclavii chiar îşi doresc să fie înlănţuiţi”.

Sediul central al OFU va fi pe faţa nevăzută a Lunii, acolo unde se află, de fapt, capitala Reptilienilor, cei care vor de mult război cu Marţienii, dar nu au încă suficiente motive ca să o facă. Totodată, tensiunile existente între diverse civilizaţii extraterestre riscă să se transforme dintr-un război rece în unul de-a dreptul fierbinte, dat fiind faptul că Romulanii şi Vulcanienii nu au ajuns încă la un acord galactic.

„Organizaţia Fantastic de Unită va avea rolul de a media o pace convenabilă între civilizaţiile ceva mai avansate din Univers şi va lăsa Pămîntul la mîna celor care deja îl conduc cu succes spre un deznodămînt tragic“, a mai declarat Markuel de la Vrancea, acest Don Quijote al Păcii în Univers.


DA


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite