Oboseala din perspectiva medicinei energo-informaționale
  • 22-05-2023
  • 0 Comentarii
  • 143
  • 0

Oboseala accentuată, starea de epuizare, teama care îți taie răsuflarea, adesea însoțită de dureri – acestea sînt doar cîteva dintre cele mai frecvente simptome post Covid. Asimilarea mineralelor și a vitaminelor, în special a vitaminei C, este mereu blocată în corp. Nu întotdeauna administrarea pe cale bucală este necesară, astăzi există metode moderne de stimulare a receptorilor pielii inhibați, atît la nivelul epidermei, cît și în metabolismul corpului.
Medicina energo-informațională propune metode moderne de tratament, care se bazează pe informația energetică a corpului, folosită în scop terapeutic. După diagnosticarea energetică urmează eliberarea unui buletin de analize energetic, care atestă lipsa mineralelor, respectiv a vitaminelor din organism, iar terapiile se focusează pe învățarea organismului să asimileze mineralele lipsă, iar pe cele acumulate peste limita necesară să le neutralizeze.
Terapiile se focusează pe deblocările energetice care se impun, echilibrarea meridianelor energetice (căile de acces la nivel energetic din organism), cît și a chakrelor, care, după cum ne învață medicina alternativă chineză, au rolul de a ne obișnui cu anumite situații de viață, pentru ca organismul nostru să funcționeze în parametri optimi.
Dacă simptomele enumerate mai sus persistă mai mult de patru săptămîni, boala se cronicizează. Omul ia medicamente care, de cele mai multe ori, nu sînt actualizate dinamicii afecțiunii sale. Metodele sînt aplicate în medicina clasică, nefiind personalizate în funcție de starea actuală a bolii pacientului.
Pandemia de Covid-19 ne-a arătat cu destulă claritate faptul că întreaga planetă, împreună cu cei care o populează, are mari deficite în reglarea sistemului imunitar și punerea lui în concor­danță cu metabolismul corpului. Trebuie să învățăm să înțelegem importanța echilibrului între cele două sisteme ale corpului, pentru sănătatea noastră psihică și fizică.
Atît mediul înconjurător poluat, cît și alimentația tot mai procesată au adus omul într-un dezechilibru cu natura. Metalele grele sînt prezente în alimente în valori peste limita admisă. Multe persoane acuză probleme de sănătate, iar în aceste situații depozitarea metalelor grele în organism este favorizată.
Medicina energo-informațională tratează cauza bolii, nu simptomul. În fiecare terapie se preconizează readucerea corpului în echilibru energetic, o detoxifiere la nivel celular, reglarea cîmpului magnetic și eliminarea noxelor toxice (metale grele, bacterii, paraziți), în funcție de anamneză. Sînt terapii moderne, destinate atît copiilor, cît și adulților, indiferent de vîrstă.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății Naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite