Oaia-Torpilă, noul preşedinte al PNL?
  • 01-05-2017
  • 0 Comentarii
  • 87
  • 3

Nici nu a apucat bine nava rusească să atingă fundul Mării Negre, după ce a fost scufundată de Oaia-Torpilă (arma secretă a românilor de pretutindeni), că deja cei de la Partidul Naţional Liberal doresc să o revendice. Altfel spus, aflaţi în plină campanie internă de alegere a unui preşedinte, membrii PNL au ajuns la concluzia că din interior nu au pe cine să aleagă.

„Dintre un chitarist politic ca Ludovic Orban şi Buşoi, un erou din cărţile pentru copii, este greu să alegi un conducător capabil, demn de partidul Brătienilor“, a declarat Gina Lolobrigida, şefa de cabinet a fostului preşedinte interimar al PNL, actualmente om de dat cu presupusul în partid.

„Oaia-Torpilă a demonstrat că are simţ de răspundere atunci cînd a atacat şi scufundat nava rusească, dar şi că poate să abordeze letal problemele esenţiale ale României şi, în plus, are notorietatea de care orice politician are atîta nevoie. Aceste elemente o încadrează perfect în rolul de preşedinte al PNL“, a mai precizat Lolobrigida.

În acest moment, o echipă de comando a partidului, formată din curajoşi politicieni, în frunte cu Paleologu, se află într-un elicopter cu destinaţia Istambul, loc unde vor purta negocieri cu Oaia-Torpilă şi echipa ei. Într-o primă fază, ca să arate că sînt foarte serioşi, ei se vor paraşuta la bordul navei Togoleze, şi vor lua cu asalt padocul cu oi.

Aflînd vestea, fostul preşedinte, Vasile Blaga, a furat 700.000 de euro de la Videanu, ştiind că oricum Băsescu o să-i scape pe toţi de puşcărie. Un alt participant la alegerile interne ale PNL a ieşit la rampă şi a înfierat decizia PNL, ştiind că, în mod cert, Oaia-Torpilă are să cîştige detaşat preşedinţia partidului.


DA

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite