Noua (dez)ordine mondială (3)
  • 11-03-2020
  • 0 Comentarii
  • 596
  • 4

Motto: ,,Dumnezeu a făcut lumea în șase zile, iar în a șaptea, lumea L-a negat pe Dumnezeu”.

Corneliu Vadim Tudor

 

Așa o fi, dar eu cred că un simplu apel la Ambulanță ar putea să vă ducă direct la un sanatoriu de maximă siguranță. Ai uitat de Bunul Dumnezeu, Cel care a creat Universul în care, iată, dumneata ești doar o greșeală de tipar? Oricum, cele menționate pînă acum reprezintă doar cîteva elemente pe care le veți simți pe propria piele mai repede decît vă puteți imagina, iar dacă vă vine greu a crede, haideți să vedem ce informații ne oferă Internetul la o simplă căutare a sintagmei ,,trenduri economice”: ,,totul va fi electronic, iar impozitele, taxele sau celelalte obligații se vor reține la sursă aproape în totalitate din portofelul electronic pe care îl veți deține. Banii nu vor aparține țării sau comunității în care locuiți, ci vor fi creații absolut impersonale, aparținînd unor entități abstracte cărora le veți plăti inclusiv taxe pentru folosirea banilor.

Absolut tot ce dețineți va fi înregistrat în portofelul electronic. Cel care vă va amenda pentru infracțiunile comise în trafic nu va fi un polițist, ci propriul dumneavoastră autoturism. Pentru a scăpa de haosul amenzilor și de impozitele piperate, veți avea posibilitatea să închiriați serviciile unei mașini care se va conduce singură, însă acest fapt nu vă va scuti de riscul de a muri într-un accident generat de un comportament aberant al mașinii, un accident în care nu veți putea interveni. În scurt timp, vor apărea tehnologii de producere a copiilor, care vor face ca procesul natural de naștere să devină o excepție. Oricum, în aceste condiții, serviciile publice de sănătate nu vor mai aloca fonduri pentru maternitate sau pentru ariile de care aceasta se ocupă. Dacă veți dori să concepeți un copil pe cale naturală, va trebui să vă asumați acest risc. Începînd cu a treia generație de copii concepuți artificial, procesul va deveni ireversibil, iar nașterea naturală va fi imposibilă, astfel încît controlul populației va deveni un fenomen legat de strategiile economice”.

Pentru aprofundarea procesului, vă invit să citiți ,,Minunata lume nouă”.

Mai mult, ,,supravegherea în masă va fi atît de dezvoltată încît fiecare pas pe care îl facem va fi înregistrat pe cel puțin trei canale diferite. Cerul ne va supraveghea la modul real, deoarece tehnicile imagistice ale sateliților vor evolua astfel încît va fi detectată chiar și o zgîrietură în plus. Cît de curînd, se va implementa justiția automatizată, iar în loc să ne prezentăm în fața unui judecător, vom iniția un proces din portofelul digital, iar sentința o va dicta un program specializat, dotat cu inteligență artificială. Nu vor mai exista căi de atac, deoarece va fi unanim acceptat faptul că un program nu are cum să greșească.

Libertatea de mișcare va fi limitată și controlată, iar orice rezistență va fi inutilă, deoarece canalele de identificare vor fi atît de dezvoltate, încît nu vom putea trece neobservați nici măcar în intimitatea propriei case. Pentru orice deplasare vom avea nevoie de aprobare, care ne va fi acordată sau respinsă prompt, prin intermediul portofelului. Pușcăria va fi desființată, libertatea de mișcare ne va fi îngrădită, iar în cazul unei condamnări, pur și simplu nu vom mai putea părăsi domiciliul. Tot așa, dacă ne aflăm în concediu, un anumit comportament ne va putea trimite acasă fără drept de apel”.

Pare înfricoșător, dar acesta este doar începutul! După ce bunul Dumnezeu a creat Pămîntul și omul, iată că așa-zișii ,,iluminați” vor să satanizeze întreaga Planetă, alarmant fiind faptul că acești nebuni par a fi de neoprit. Da, sîntem în picaj, și asta pentru că oamenilor a început să le dispară curajul, demnitatea, educația, cultura, responsabilitatea, bunul simț și, cel mai grav, credința – în Occident, bisericile lipsite de enoriași au început să fie demolate sau transformate în azile, cluburi, restaurante, muzee.

Motivul pentru care s-a ajuns aici este că toți ,,s-au stricat de tot, nu există nici măcar unul care să facă bine” (Psalmul 52.4), astfel încît ,,rentabile au mai rămas, se știe/ Doar cimitirul și prăvălia cu sicrie” (autorul). De fapt, toate acestea se găsesc consemnate în Biblie, lucrare în care, pe lîngă multitudinea de informații spirituale evidente, există și un cod secret descoperit de dr. Eliyahu Rips, poate cel mai apreciat expert în teoria grupurilor, un domeniu al matematicii care se află la baza fizicii cuantice. A se reține că descoperirea lui Rips a fost confirmată de matematicieni de renume de la universități precum Harvard, Yale sau Universitatea Ebraică din Ierusalim.

Dacă Eliyahu Rips a descoperit acest cod secret la începutul anilor ʼ90, este limpede faptul că trăim cele din urmă vremuri. Mai mult, conform principiului unanim recunoscut potrivit căruia orice civilizație ajunge, mai devreme sau mai tîrziu, într-un punct culminant urmat de declin, omul de știință Peter Turrin (Universitatea din Connecticut, SUA) a concluzionat faptul că civilizația noastră se află în declin deja de multă vreme, dar punctul critic va fi atins în jurul anului 2020, an în care, iată, e sămînță de război mondial în Iran, Australia este devastată de incendii, Turcia este pusă la pămînt de numeroase cutremure, China răspîndește la nivel mondial virusul Covid-19, iar la Polul Nord se înregistrează temperaturi maxime de 17 grade Celsius.

Se spune că extratereștrii ne privesc ca pe niște microbi care produc epidemii de ură, trădare, răzbunare, lașitate, invidie și prostie, punctul culminant fiind acestă Nouă (dez)Ordine Mondială, care ,,ca o fiară îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe slobozi și pe robi, să își însemneze fruntea sau mîna dreaptă. Astfel, nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, ci doar cel însemnat cu numele fiarei sau cu numărul numelui fiarei” (Apocalipsa 13.16-17).

Ce soluții avem? Doar a ne ruga și ,,a asculta de Dumnezeu mai mult decît de oameni” (Sfinții Apostoli), așa cum o făcea și Vadim pînă să plece la Cer: ,,Of, Doamne Bun,/ Mereu mă-nchin,/ Cînd o să mor,/ În Raiul Tău să vin!”.

Sfîrșit

VALENTIN TURIGIOIU

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite