NostraDamus din Plopeni
  • 23-05-2017
  • 0 Comentarii
  • 129
  • 2

NeluDin Plopeni – NDP – clarvăzătorul supranumit şi Nostra DeltaPlanul României, cel care a anticipat cu succes că Decebal va pierde războiul cu Traian, că Ştefan cel Mare va domni 47 de ani, că Mihai Viteazul va uni Ţările Române, dar şi că îşi va pierde capul imediat, precum şi priapismul lui Carol al II-lea, singurul bărbat care poate să înţeleagă femeile, a revenit în atenţia publicului din România cu viziuni de ultimă oră în ceea ce priveşte viitorul omenirii.

Conform ultimelor semne apărute pe pereţii peşterii unde zace spiritul profetului, omenirea se află în impas, dar România are să scape de năpasta viitorului război. Astfel, sfîrşitul lumii se amînă pe o perioadă nedefinită, deoarece se pare că nu mai interesează pe nimeni. În ceea ce priveşte România, viitorul pare destul de optimist: Dragnea are să fie debarcat de la conducerea PSD în următoarele luni şi va fugi în Brazilia cu un ministru; Iohannis va rămîne pe insula unde îşi va petrece vacanţa de vară, răpit de o meduză; Băsescu va reveni la Cotroceni, dat fiind faptul că în 2009 a fost ales prin fraudă; Victor Ponta va descăleca în Teleorman ca întemeietor de judeţ, iar Dan Nicuşor va fi propus pentru Premiul Nobel pentru matematică, datorită formulei prin care USR a intrat în Parlamentul României.

„România va găzdui, în curînd, Conferinţa Internaţională a Clarvăzătorilor, care se va desfăşura la Castelul Bran. Vor participa toţi vizionarii din ultimele două milenii, iar scopul acestei Conferinţe este de a se decide cînd şi cum are să fie Sfîrşitul Lumii, dat fiind faptul că, în ultimele sute de ani, mesajele au fost contradictorii şi au creat confuzie în rîndul prostimii“, a declarat Metror Popescu, directorul Institutului Român de Clarviziune a Catastrofelor. În ceea ce priveşte ultimele viziuni ale clarvăzătorului român, acest tezaur spiritual al României, Metror Popescu a precizat că „revenirea la masa marilor clarvăzători a spiritului lui NeluDin Plopeni este asemenea erupţiei vulcanului Etna, spune rar ce spune, dar cînd o face este devastator de precis”.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

DA


 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite