Masca se va purta obligatoriu pe timpul nopții
  • 03-08-2020
  • 0 Comentarii
  • 211
  • 1

Masca de protecție se va purta obligatoriu noaptea, inclusiv în timpul somnului, au anunțat reprezentanții Guvernului României, care au adoptat și alte măsuri pe care doresc să le aplice în vederea combaterii și chiar exterminării coronavirusului.

Astfel, conform secretarului de stat Raed Arafat, care deja a anunțat că toate cîrciumile se închid la ora 23.00 – dat fiind faptul că agresivitatea Covis-19 crește după această oră – pe timpul nopții toți românii sînt obligați să poarte mască de protecție, astfel încît virusul, care îi poate ataca violent în somn, să nu aibă nici o șansă se izbîndă. Totodată, pentru a proteja populația, soții sînt rugați să doarmă în paturi separate – dacă se poate chiar în case separate – astfel încît să nu existe riscul ca infecția să se transmită în cazul în care, printr-o minune, coronavirusul reușește să pătrundă prin porii măștii și să infecteze persoana care o poartă.

,,Am renunțat la articolul din lege care prevede faptul că doar cuplurile căsătorite au voie să stea sub aceeași umbrelă la mare, dar nu putem permite ca soții să doarmă în același pat”, a declarat secretarul de stat.

Purtatul măștii pe timpul nopții este foarte apreciat de o anumită minoritate etnică, care deja își vede visul cu ochii – acela de a merge la bancomat fără stresul că vor fi urmăriți de poliție sau că vor fi expuși camerelor de luat vederi. În fond, se pare că cele care au prezis agresivitatea virusului în timplul nopții fac parte dintr-un grup de vrăjitoare care aparțin etniei, și care, după ce au dat în bobi și i-au ghicit în palmă lui Orban, au ajuns la concluzia că singura șansă de revenire financiară a clanurilor interlope tigănești este purtarea măștilor de protecție în aer liber, mai ales pe timpul nopții și mai ales cînd e vorba de furat.


D.A.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite