Marina SUA, cea mai afectată de coronavirus
  • 23-04-2020
  • 0 Comentarii
  • 336
  • 2

Marinarii afectați de coronavirus au fost detectați pe 26 de nave de război ale SUA, transmite US Navy.

Alte 14 nave ale marinei americane au înregistrat și cazuri de COVID-19, dar acești marinari s-au recuperat. Toate aceste nave sunt în prezent la bază.

Totodata, pe niciuna dintre cele 90 de nave de război americane situate pe mare,  nu exista infecții cu coronavirus. În prezent, Marina SUA are 297 nave de război.

Comandamentul american nu indică pe ce nave au fost depistate cazuri de infectie si numărul acestora. Se știe doar că Marina este cea mai afectată de coronavirus din cadrul forțelor armate americane.

În prezent, COVID-19 a fost deja identificat la 1298 de marinari. Majoritatea cazurilor au fost raportate de echipa nucleară USS Theodore Roosevelt care, din cauza unui focar de coronavirus la bord, a fost forțată să intre într-o bază pe insula Guam din Pacificul de Vest la 27 martie.

Echipajul numara 4,8 mii de marinari. Majoritatea au fost transferati pe uscat și se află în carantină. 777 de marinari au fost testati pozitiv pentru cu coronavirus, dintre care 63 s-au recuperat. Șase marinari sunt internați în Guam. Un marinar a murit.

N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite