Marcel Ciolacu s-a înscris în USR
  • 10-07-2020
  • 0 Comentarii
  • 2728
  • 26

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunțat noaptea trecută trecererea, cu arme și bagaje, în curtea Uniunii Salvăm cea mai rămas din România – USR. Motivul fugii sale din PSD, cu tot cu baza de date a membrilor și finanțatorilor PSD, se datorează trădării evidente a propriului partid, dar și a electoratului social-democrat.

Ciolacu a fost deconspirat de către Direcția Combaterii Trădărilor (DCT) din cadrul PSD, o unitate de elită foarte secretă a social-democraților, formată din pensionari ai fostei Securități, actualmente paznici pe la diverse farmacii.

Pentru a scăpa de mîna lungă a DCT, Marcel Ciolacu a reușit să se refugieze într-unul din sediile secrete ale USR, de unde așteaptă să fie cumva extrădat la PNL, locul de odihnă și liniște veșnică pe care îl obține orice politician care a demonstrat că este antiromân. 

Întrebat de ce Ciolacu a ales să se ascundă la USR, un lider al Uniunii, destul de scund, grizonat și confuz sexual, a declarat că, înainte de a merge la PNL, orice trădător trebuie să fie familiarizat cu legislația educației sexuale în școli, atît la nivel teoretic, cît și practic. ,,În fapt, Ciolacu este doar un … gen, mă îndoiesc sincer că va ști exact cum s-a născut după ce va trece exemenul de clarificare a orientării sexuale”, a adăugat sursa citată.

Panicați de faptul că PNL, și, implicit, DNA, vor afla care le sînt sursele de finanțare, mulți PSD-iști au ales să demisioneze din partid și să se alăture și ei lui Marian Ciolacu. ,,În fond, cînd vrei să faci bine țării, îl poti face indiferent la ce partid activezi”, a declarat sub anonimat o blondă fost premier, care se deplasa ordonat alături de colegi spre Aleea Modrogan, precizînd că, din cîte știe, la sediul PSD din Kiseleff a rămas doar un om de bine, fost președinte și oarecum nemuritor, să stingă lumina și să pună lacătul pe poartă.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite