Long Covid Sindrom
  • 02-11-2021
  • 0 Comentarii
  • 79
  • 0
Lipsa de vitalitate fizică și psihică este cel mai întîlnit simptom post Covid la pacienții care trec pragul clinicii DermaVital. Căderea părului, dureri musculare, înțepături oculare, dureri de cap, depresii, probleme respiratorii, tranzit intestinal modificat, transpirații, neuropatie, pierderea gustului și a mirosului sînt numai cîteva dintre simptomele pe care le reclamă pacienții.
Studii recente arată că acestora li se pot adăuga și altele precum sensibilitatea mărită a capilarelor, care pot surveni chiar și la doi ani de la infectarea cu SARS-Cov 2, fenomen denumit generic Long Covid Sindrom, noțiune cu care va trebui să ne obișnuim, căci va fi folosită tot mai des în limbajul medical. În traducere, pacienții trec peste infecția primară, dar încă nu sînt vindecați. Mineralele, Vitamina C, Zincul și Vitamina D sînt un ajutor real în asigurarea funcționalității echilibrate a sistemului imunitar. Lipsa Vitaminei C în corp se resimte prin oboseală fizică și psihică, dar, în general, simptomele sînt nespecifice. Lipsa necesarului de zinc se poate observa mai degrabă la persoanele care nu au gust sau care nu și-au recapătat gustul după infecția cu Covid, iar deficitul de vitamina D poate cauza depresii. Deși vitamina D poate fi luată, în mare măsură, direct de la soare, corpul are capacitatea de a o seta în țesuturile circulare, unde își formează un depozit din care se servește numai cînd lipsește soarele. Ea poate fi administrată, desigur, și oral, prin tablete, dar să nu uităm că vitamina D este un hormon steroid. Ce trebuie menționat despre factori biofizicali este că, de foarte multe ori, din anumite motive metabolice, corpul nu poate sintetiza aceste minerale.
Medicina energo-informațională este astăzi în măsură să ne pună la dispoziție tratamente fără chimie, fără durere, personalizate, cu programe care învață organismul să asimileze mineralele. Adesea, pacienții se plîng de cîrcei în timpul somnului sau dimineața. Prin programele computerizate se deschide tabelul lui Meendelev și testăm lipsa magneziului, urmînd ca, apoi, să echilibrăm stocarea acestuia.
Corpul uman dispune de toate mineralele necesare, numai
că, pe parcursul vieții, din cauza unor probleme de sănătate, anumite minerale nu mai pot fi depozitate sau asimilate. Administrarea pe cale orală nu implică asimililarea mineralului respectiv. Cu alte cuvinte, cum spune un proverb românesc, ,,punem căruța înaintea boilor”. Omul modern are acces nelimitat la informație și are posibilitatea să își aleagă terapiile potrivite. Boala se manifestă diferit de la individ la individ, deci și tratamentul ar trebui să fie personalizat.
La aproape doi ani de la declanșarea acestei pandemii, putem observa faptul că populația planetei este prea chimizată. Alimentația noastră este manipulată, mediul înconjurător agasant, pămîntul și apele planetei încărcate cu metale grele. Dacă în urmă cu sute de ani Hipocrate spunea: ,,Hrana voastră să fie medicamentul vostru, medicamentul vostru să fie hrana voastră”, din păcate acest dicton nu mai este deloc de actualitate.
Ca homeopat am constatat că recomandarea remediilor florale sau homeopatice nu mai dă rezultatele scontate. Plantele s-au schimbat foarte mult în structura lor biofizicală. Unele au devenit mai agresive, iar altele, deopotrivă, mai pasive. Pentru un homeopat clasic este foarte greu să găsească remediul pentru pacientul său. O combinație a terapiilor oferite de medicina energo-informațională cu remediile homeopatice și cu terapia florilor duce la rezultate bune pentru pacient, într-un timp relativ scurt.
O medicină blîndă, care se bazează pe informația energetică a celui aflat în terapie. Vibrațiile patologice din organism pot fi neutralizate și procesul de autodistrugere este întrerupt.
O terapie adresată tuturor, indiferent de vîrstă.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite