Limbajul energetic al organelor
  • 30-01-2023
  • 0 Comentarii
  • 114
  • 1

Fiecare organ din corpul nostru „poartă” un limbaj și un mesaj către corpul fizic și către psihic. Aura poate fi astăzi citită și interpretată cu aparate de mare precizie. Se pot descifra particularități în personalitatea pacientului, atît moștenite cît și dobîndite. Cunoscîndu-și latura sensibilă, dar și pe cea puternică, individul poate preveni multe probleme de sănătate și își poate asigura o viață echilibrată din punct de vedere energetic. Voi expune, într-o serie de articole, organele corpului și „limbajul” fiecăruia, pe înțelesul tuturor cititorilor.
Creierul fizic reprezintă partea solidă a corpului, iar în lipsa lui organismul nu este funcțional. În articolele mele am asemuit creierul uman cu un computer biologic care trebuie mereu resetat și devirusat.  Cerebelul este acea arie a creierului, denumită și „creierul mic”, care nu a fost, deocamdată, total descifrată de către știință. El menține funcțiile senzoriale și motorice ale corpului în echilibru. În creierul mic sînt ancorate informațiile legate de trecut, structurile sufletului și moștenirile genetice. Conform științei ayurvedice, aici este stocată informația energetică a 14 generații de strămoși; asta înseamnă că suferințele fizice și psihice ale înaintașilor noștri, într-un anumit punct al vieții noastre, pot fi activate. La evaluarea energetică, cînd energia creierului mic este scăzută, remarcăm de cele mai multe ori influențe energetice din trecut, cu care corpul fizic se confruntă în prezent. Simptomele pot fi multiple: amețeli, pierderi de echilibru, lipsa de vitalitate. Cînd energia este în armonie, putem spune că sufletul a învățat din experientele trecute și face față situațiilor cu care se confruntă. Cînd, în schimb, energia este la cote ridicate, pot surveni dureri de cap sau pierderi de echilibru.
Partea stîngă a creierului, supranumită și „profesorul”, coordonează partea dreaptă a corpului și este responsabilă de analiză, vorbire, citit. Partea dreaptă, în schimb, o coordonează pe cea stîngă și este axată pe sentimente, forme, culori, vise, nu are noțiunea timpului, de aceea pot ieși la iveală traume vechi nerezolvate, blocaje energetice.
Energia echilibrată ne indică o persoană cu o putere mentală foarte bună, creativitate, logică în punerea în practică a ideilor. O energie scăzută pe partea frontală a creierului ne arată o dereglare a atenției și o adaptare mai dificilă la diferite situații noi. Excesul de energie în această arie ne arată că viziunile pe care le are persoana aflată în terapie sînt foarte clare și se pot manifesta oricînd. Partea pe care doarme pacientul, dar și energia scăzută indică faptul că acesta poate fi predispus la agresivitate, dereglări olfactive, auditive sau chiar psihice. Echilibrarea energetică este deosebit de importantă pentru revenirea la normalitate.
Partea din spate a creierului este răspunzătoare de prelucrarea vizuală, perspectiva asupra vieții și amintiri, de legăturile dintre încheieturi, cap și coloana cervicală. Analiza psihică trădează greutățile vieții, ceea ce poate provoca diverse dureri.
Medicina energo-informațională, care are la bază fizica cuantică, este în măsură să descifreze limbajul fiecărei celule, indiferent de organul în este localizată. A reechilibra balanța energetică a creierului/ corpului, a reface comunicarea între cele două părți ale creierului are un rol major pentru sănătatea noastră, care poate fi recuperată, iar multe probleme de sănătate pot fi astfel preîntîmpinate.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite