Legea graţierii, respinsă de parlamentarii $cinstiţi
  • 08-05-2017
  • 0 Comentarii
  • 147
  • 1

Deşi Comisia juridică a Senatului a aprobat Legea graţierii, parlamentarii sînt total nemulţumiţi, considerînd-o ca fiind incompletă, pentru că îi lipsesc cîteva articole foarte importante. Ei vor ca, pe lîngă graţierea faptelor de corupţie, legea să stipuleze clar că ei vor beneficia de pensii speciale ,,pentru curaj”, dar şi de o indemnizaţie lunară, asemenea luptătorilor de la revoluţia din ’89, prin care să le fie recunoscute anumite drepturi.

,,Doar cine nu a furat ca noi nu ştie ce înseamnă să trăieşti mereu cu gîndul că te ridică cineva de pe stradă, nu are habar de nopţile de nesomn cînd aşteptam să ne bată în uşă mascaţii, nu cunoaşte stressul de a avea o roată înţepată la maşină de la vreun român nemulţumit că îi furăm dreptul la fericire, sau chiar coşmarurile pe care le aveam în nopţile cînd reuşeam să dormim, cînd visam că banii furaţi au dispărut sau că ne-au fost confiscaţi de ANAF”, a declarat Viorel Şmangleu, politician $cinstit din Parlament.

Grupul parlamentarilor nemulţumiţi se pare că este ceva mai numeros decît se anticipa, membrii săi ameninţînd că vor ieşi la proteste în Piaţa Victoriei, dacă legea nu prevede clar că vor exista compensaţii pentru cei care au furat şi care acum se văd $liberi, $bogaţi şi $cinstiţi.

Auzind de proteste, cel mai $cinstit dintre toţi, Traian Băsescu, a declarat că el habar nu are cum a ajuns preşedinte în 2009, aşa cum nu crede că aceia care au furat au făcut-o cu bună ştiinţă.

 

DA

 

 


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite