Kövesi va cere azil politic în Serbia
  • 26-02-2019
  • 0 Comentarii
  • 1544
  • 7

Pusă recent sub acuzare, fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kövesi, a plecat în Belgia, la Bruxelles. Chiar dacă, aparent, nu pare foarte afectată de dosarul în care este acuzată de luare de mită şi de alte chestiuni ilegale, Kövesi este încrezătoare în şansele ei de a prelua funcţia de procuror-şef european. Dacă, însă, nu o va primi, iar ea va fi în pericol să facă închisoare, se pare că va activa planul B, şi anume să ceară azil politic în Serbia, locul de linişte şi fără de apăsare al lui Sebastian Ghiţă, cel care chiar crede că va fi achitat pentru tot ce a furat, dacă ne aduce nişte poze în care el şi Kövesi, petreceau împreună pînă noaptea tîrziu.

Cu ultimele puteri, înainte de a urca avion, Laura a declarat pentru cei care o tot stresau cu întrebări indiscrete, că Sebi (n. red. Sebastian Ghiţă) nici nu ştie ce înseamnă să te pui cu o femeie şi că va vedea el ce înseamnă durere, chiar şi fără cătuşe.

„Am de gînd să cer azil politic în Serbia, şi să fiu cît mai aproape de el, de Sebi al meu, aşa cum eram noi cîndva, şi să-i mănînc ficaţii pînă cînd va înţelege că nu sînt un procuror oarecare. Voi fi lîngă el pînă cînd închisoarea ne va despărţi”, a declarat fosta şefă a DNA, precizînd că îl va cere şi de soţ, deoarece, după părerea ei, nici un bărbat nu merită să rămînă nepedepsit.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite