Iranul amenință că va ataca Dubaiul și Haifa
  • 08-01-2020
  • 0 Comentarii
  • 314
  • 1

Corpul Gărzii Revoluționare Islamice (IRGC) a amenințat că va ataca orașul Dubai din Emiratele Arabe Unite și Haifa, din Israel, în timpul celei de-a treia faze a operațiunii Martyr Suleimani, lansată ca răzbunare pentru moartea generalului Kassem Suleimani la Bagdad, conform CNN cu referire la canalul Telegram al IRGC.

IRGC consideră Israelul un complice în uciderea lui Suleimani. "Ca parte a acestei crime, nu considerăm Israel separat de Statele Unite", a declarat organizația într-o declarație.

Aceste declarații au venit după atacul Iranului la două baze aeriene americane din Irak și anunțul începerii operațiunii Martyr Suleymani împotriva militarilor implicați în moartea comandantului forțelor speciale Al-Quds, generalul Kassem Suleimani. În total, zeci de rachete au fost lansate asupra la instalațiilor americane.

În urma atacului, mai multe avioane dislocate la baza aeriană Ein al-Assad au fost avariate. Conform altor informații, mai multe aeronave au fost distruse. De asemenea, conform datelor neoficiale, există victime, dar numărul acestora nu este încă cunoscut.

 

N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite