Iohannis lansează volumul „Fă paşi!“
  • 26-04-2017
  • 0 Comentarii
  • 756
  • 10

Cu prilejul vizitei private în Spania, preşedintele României, Klaus Iohannis, lansează volumul „Fă paşi!“, o continuare a primei cărţi lansate în 2014, „Pas cu pas“.

Opera, care a văzut „lumina zilei“ în săptămîna Luminată, reprezintă lupta de zi cu zi pe care preşedintele şi distinsa lui soţie o duc din poziţia de lideri ai României, precum şi greutăţile pe care le întîmpină cînd este vorba de alegerea viitoarelor destinaţii de vacanţă.

Volumul „Fă paşi!“ este, în realitate, un îndemn al preşedintelui către românii care încă mai sînt în ţară, ca aceştia să înţeleagă că e bine să emigreze pentru a-l realege preşedinte peste cîţiva ani, ştiind că Diaspora a fost mereu alături de geniul lui politic.

Prin „Fă paşi!“, Iohannis atinge noi culmi ale spiritului liber şi înţelept care îl caracterizează, fiind practic de neatins în lupta lui împotriva Poporului Român, luptă începută probabil încă din luna noiembrie 2014.

„Am convingerea că voi rămîne în Istoria Românilor ca fiind cel mai dinamic preşedinte, un «preşedinte-soare», care nu invocă potopul să vină după el, ci DNA-ul“, a declarat Iohannis, oferindu-le autografe românilor stabiliţi în Spania, cei mai înfocaţi alegători ai actualului „lider“ al României.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite