Iohannis îşi face casă în Retezat
  • 08-07-2017
  • 1 Comentariu
  • 421
  • 6

Văduvit de curînd de una dintre cele şase case ale sale, preşedintele României, Klaus Werner Iohannis (KWI) este decis să remedieze această problemă şi deja a început o mică şi discretă campanie de prospectare a pieţei imobiliare din România. Un prim pas în această direcţie a fost făcut în urmă cu cîteva zile, cînd a efectuat o vizită în Munţii Retezat, ştiută fiind marea pasiune a preşedintelui pentru drumeţii, păduri mai mult sau mai puţin defrişate, terenuri şi case pentru închiriat.

Chiar dacă nu a declarat nimic, analizînd în tăcere peisajele montane, KWI a dat înţelept din cap şi a lăsat de înţeles că a găsit locul ideal pentru ridicarea unei staţiuni întregi pe care, ulterior, să o închirieze sau să o vîndă la un preţ modic pentru potenţiali investitori austrieci sau nemţi, după caz, mai ales că deţine deja nişte acte care atestă că încă din paleoliticul timpuriu strămoşii actualului preşedinte al României deţineau întregul masiv Retezat, cu tot cu lacuri, faună şi ceea ce au fost, cîndva, păduri.

Lipsa dinozaurilor se va simţi şi va afecta preţurile de vînzare ale viitoarei staţiuni montane, au declarat surse din anturajul preşedintelui, dar credem că putem compensa acest deziderat prin menţinerea în viaţă a unor urşi şi capre negre, chiar dacă sînt voci de dincolo de ocean care spun că vînarea lor este foarte importantă pentru menţinerea unei bune relaţii cu Statele Unite.

Viitoarea staţiune se va numi R6. R de la Retezat, 6 în memoria casei nr. 6, pierdută în instanţă de către cel mai tăcut preşedinte pe care România l-a avut vreodată.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

DAImi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite