Întîlnire de gradul trei la Cotroceni
  • 22-05-2017
  • 0 Comentarii
  • 601
  • 1

Reprezentantul Germaniei în România, Klaus W. Iohannis, şi-a cîştigat locul în marea Ligă Galactică, locatarul de la Cotroceni fiind propus să preia administrarea Europei. Venirea lui Jean-Claude Juncker în România nu a fost decît preambulul unei alte vizite, a celor care doresc să fie conduşi de o minte strălucită, chibzuită şi puţin obosită, precum cea a actualului Guvernator de România, respectiv întreaga populaţie a Europei, cel de-al 6-lea satelit al lui Jupiter.

În grădina palatului Cotroceni a aterizat delegaţia oficială a JupiTerrienilor, fraţii telepatici ai Marţienilor, primii colonişti din Europa, care acum simt nevoia acută de a fi conduşi de cel alintat Tabloul de la Cotroceni. În acest sens, au adus cu ei planurile casei unde viitorul guvernator va locui şi un program complex de vacanţe interplanetare.

„Ştim că noul nostru cîrmaci are cîteva slăbiciuni, gen tenisul şi vacanţele, aşa că am aranjat să nu ducă lipsă de nimic. Pe deasupra, am şi refăcut casa de protocol, avînd în vedere istoricul acestui înalt om de stat, care ne va onora cu mintea lui odihnită în următorii 5 ani europeni, cam 140 de ani tereştri“, a declarat Eunum aiRezist, şeful delegaţiei extraterestre prezentă la Bucureşti.

Venirea preşedintelui Comisiei Europene a fost, de fapt, efectul unei confuzii. Auzind că se doreşte ca Iohannis să fie Guvernatorul Europei, minţile sărace de la Bruxelles au crezut că este vorba de bătrînul continent Europa, şi Juncker a venit să aranjeze o mică şpagă cu Tabloul, în speranţa că îşi va păstra pe mai departe privilegiul de a mai apărea la TV. Cînd, însă, a înţeles că despre satelitul lui Jupiter e vorba, şi-a salutat subalternul din mers, a invocat că-l cheamă soţia la masă şi a şters-o englezeşte.

La aflarea veştii că Iohannis părăseşte Terra şi Cotrocenii, în România a fost declarată vinerea ca zi nelucrătoare, astfel încît românii să se bucure în fiecare săptămînă.


D.A.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite