International Crisis Summit ediția IV - 18-19 noiembrie 2023 – București
  • 20-11-2023
  • 0 Comentarii
  • 63
  • 0

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și The Grassroots Association au organizat, în weekendul ce tocmai s-a încheiat, cea de-a patra ediție a evenimentului International Crisis Summit (ICS) la Palatul Parlamentului din București. Forumul a reunit experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume.
Ceea ce odată era etichetat drept „teorii ale conspirației” sînt acum fapte care sînt discutate în mod deschis și acceptate ca adevăruri. Aceleași detalii care au fost în mod constant catalogate drept „știri false” sînt acum difuzate ca fiind constatări cruciale „nou descoperite”, adesea de către către aceiași reporteri care au condamnat aceste adevăruri pe parcursul pandemiei. Datele care au fost cenzurate cu răutate sînt acum raportate drept „informații revoluționare noi”.
ICS4 a adus date, statistici și informații actuale, inspirîndu-se și informîndu-se de la o țară care a luptat neobosit timp de decenii împotriva nedreptății, cenzurii și restricționării drepturlor omului... și a cîștigat. În virtutea istoriei lor, românii cunosc foarte bine valoarea propriei libertăți și au recunoscut rapid semnele atunci cînd aceasta le era luată. Sîntem convinși că, prin îmbinarea datelor actuale ale profesioniștilor cu cunoștiințele și experiența românilor, vom crea platforma ideală pentru a promova soluții și a lansa stimulente pentru a ne asigura că ne menținem drepturile și libertățile. În cadrul Summit-ului s-au discutat strategii pentru a merge mai departe și pentru a ne asigura că nu vom mai fi niciodată victimele fricii, amenințărilor, dezinformării.
În cuvîntul de deschidere, președintele AUR, George Simion, a precizat că acest summit reprezintă un eveniment istoric pentru România. „În vreme ce mulți oficiali, specialiști, cercetători s-au aliniat inițiativelor în domeniul sănătății, cîțiva nu au făcut-o. Cei care nu au făcut-o sînt aici cu noi, în București. Guvernele de pretutindeni din lume au cheltuit miliarde pe vaccinuri, inclusiv pe boostere, care au adus puține beneficii spre deloc pentru prevenirea infectării cu Covid-19. Guvernele și-au dezamăgit cetățenii refuzînd să fie sincere cu privire la riscuri și în a oferi dovezi clinice populației. Atunci cînd vorbim de Covid-19, aceeași administrație a folosit pandemia pentru a face achiziții de miliarde, dar și pentru a reduce drepturile și libertățile cetățenilor. Toate acestea au fost făcute în numele «binelui suprem» proclamat de toți liderii guvernelor de pretutindeni din lume. Numai că, în spatele acestei «bunăvoințe», interese obscure s-au ascuns în afaceri de miliarde de dolari”, a spus George Simion.
Acesta a subliniat că „în România am reușit să arătăm jaful produs de administrația națională sub pretextul Covid-19. Nu a fost ușor, dar românii au avut nevoie să afle adevărul”.
De asemenea, liderul AUR a afirmat că „pandemia Covid-19 a deschis ușile către noi abuzuri făcute de autorități. Însă, în toată această cavalcadă de restricții au fost politicieni, doctori, experți și lideri de opinie, chiar jurnaliști, care au arătat curaj și au spus oamenilor adevărul”. „Datele și informațiile prezentate în ultimii ani de personalitățile care sînt astăzi prezente aici au ajutat în a distruge toate această manipulare de la nivel global. (...) E vremea să îi ascultăm, să îi rugăm pe politicieni, să forțăm guvernele să îi asculte”, a adăugat George Simion.
În finalul intervenției sale, președintele AUR a ținut să clarifice un aspect important: „S-au spus multe minciuni despre noi: noi nu sîntem împotriva vaccinurilor, nu sîntem antivacciniști. Vaccinurile au făcute mult bine în timp și au salvat multe vieți, însă noi susținem libertatea actului medical. Fiecare persoană trebuie să decidă în ceea ce privește propriul corp”, a conchis George Simion.
La rîndul său, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Tîrziu, a spus că „sentimentul dominant în timpul pandemiei de Covid a fost frica. Frica este instrumentul de restrîngere sau chiar de suprimare a libertății. Noua ideologie dominantă la nivel global se folosește de frică pentru a construi o nouă ordine mondială. Frica de boală, frica de sancțiuni, frica de moarte ne-au fost inoculate cu program în timpul pandemiei pentru a se înfăptui cel mai mare experiment de supunere care a existat vreodată la nivel planetar”.
Liderul senatorilor AUR a subliniat că cei aflați la putere „ne-au înspăimîntat ca să facem ce au vrut ei. Să stăm în case, să purtăm mască, să ne izolăm de cei dragi, să-i ocolim pe prieteni, să nu mai mergem la lucru, să nu ne mai ducem copiii la școală pentru a-i face dependenți de mediul online, să urmăm tot felul de ritualuri inutile și prostești pînă la modul în care aveam dreptul să ne salutăm”.
„Sigur, am depășit acel moment, dar el poate să se repete. O nouă criză poate fi declanșată oricînd acum că mecanismele lor sînt mai sofisticate, informațiile lor despre noi sînt mai multe. De data aceasta pot acționa cu mai multă eficiență dacă nu sîntem pregătiți. De aceea, nu putem considera că sîntem în afara oricărui pericol, că un astfel de episod nu mai este cu putință. Trebuie să ne pregătim pentru a avea forța de reacție necesară și pentru a da riposta cuvenită”, a mai afirmat președintele CNC AUR.
Claudiu Tîrziu a declarat în fața celor prezenți la summit că, întîi de toate, este vorba despre „o luptă pentru drepturi și libertăți, o luptă pentru sănătatea noastră și este o luptă pentru apărarea normalității. Iată, deci, care este miza acestui summit de astăzi! Poate o vor înțelege și cei care au privit organizarea lui cu scepticism sau cu-n zîmbet în colțul gurii, ori făcînd un comentariu răutăcios la adresa lui”.
Printre vorbitorii care au susținut discursuri în cadrul summitului se numără și Dr. Robert Malone, un om de știință renumit, medic, autor și comentator politic recunoscut la nivel internațional, Dr. Byram Bridle, profesor asociat de imunologie virală, cu un doctorat în imunologie și un post-doctorat în imunologie virală, Dr. Ryan Cole, fondatorul, directorul executiv și directorul medical al Cole Diagnostics, sau Dr. Chris Shoemaker, un medic de familie din Toronto, Canada și membru al Colegiului Medicilor de Familie din Canada (CCFP).
Toate discursurile pot fi vizionate pe canalul de YouTube al AUR.
DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE
AL ALIANȚEI PENTRU UNIREA ROMÂNILOR

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite