Iniţiativa legislativă a USR – cont obligatoriu pe Facebook
  • 15-05-2017
  • 0 Comentarii
  • 588
  • 5

Parlamentarii Uniunii Salvaţi-vă de România (USR) au depus un proiect de lege prin care fiecare român este obligat să aibă cont de Facebook, minimum trei adrese de e-mail şi obligaţia fermă de a posta, cel puţin o dată pe zi, despre cît de bine trăieşte în România, precum şi despre diverse alte obiceiuri.  De exemplu: pe unde se plimbă, cu cine se mai întîlneşte, ce afinităţi politice are etc.

„Nu putem concepe ca fiecare cetăţean al acestei ţări minunat de fraiere, care m-a făcut deputat, să nu aplaude virtual modul feeric de viaţă din România“, a declarat Nicuşor Dan, preşedintele USR, precizînd că „atît timp cît noi am intrat în Parlament datorită manipulării online, avem certitudinea că la viitoarele alegeri vom intra în forul legislativ cu mai mult de 50%“. În plus, aşa cum sponsorii noştri ne asigură, nu va mai fi nevoie de Legea Big Brother. Cînd ai totul online, e simplu să supraveghezi o întreagă naţiune.

USR e un partid modern, tînăr, neînţeles de către cei care nu sînt prezenţi tot timpul online şi, din acest motiv, este cazul să se clarifice această problemă. „Cine nu este pe Facebook, nu există! Cine nu există, nu gîndeşte“, a exclamat Nicuşor Dan, scobindu-se în nas.

Pînă în prezent, au anunţat că sînt acord cu această Lege şi restul partidelor, întrucît este cunoscut faptul că iniţiativa USR reprezintă modul prin care aceşti nepătaţi ai politicii îşi arată recunoştinţa Creatorului lor, respectiv SRI.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite