Influența psihicului în dezvoltarea diferitelor boli
  • 17-10-2022
  • 0 Comentarii
  • 128
  • 0

Am eu, într-adevăr, propriul corp sub control sau el face ce vrea cu mine? Cum îmi pot influența pozitiv corpul, ce pot face ca să nu îmi mai pun piedici singur? Ce fac bolile cu psihicul meu și cum mă pot apăra? Peste 60% din problemele de sănătate pornesc din psihicul nostru, un domeniu de care mulți dintre noi fug, pe care îl consideră o problemă a psihologilor, psihiatrilor sau neurologilor.
Terapeuții care activează în domeniul medicinei energo-informaționale consideră că o terapie care își propune să aducă organismul pacientului în echilibru, respectiv în balanța energetică din care este ieșit, cuprinde și psihicul, este o terapie integrativă. De multe ori, în timpul terapiilor pacienții ne mărturisec faptul că medicii le-au spus că simptomele pe care le acuză sînt numai în închipuirea lor, că boala pe care o au nici măcar nu există. Dar, să fim sinceri: cine își închipuie o boală fără să aibă anumite semne că ea chiar există?
A descoperi și a trata cauza unei boli este un aspect prioritar în medicina energo-informațională. A diagnostica și a trata numai simptomele nu poate duce la vindecare. Simptomul reprezintă „strigătul” orga­nului sau țesutului aflat în suferință. „Administratorul” sentimentelor este considerată a fi femeia în cadrul societății actuale, bărbații fiind, mai mult, reprezentanții puterii. Noi știm faptul că numai cînd Ying și Yang sînt în echilibru (cînd în fiecare femeie există și aspecte masculine și viceversa) putem fi în echilibru cu lumea din jurul nostru. Cu cît înaintăm în vîrstă, cu atît se produc mai multe schimbări în corp, modificări care se pot vedea adesea cu ochiul liber: puterile încep să slăbească, devenim mai fragili și mai irascibili.
Hormonii influențează sănătatea corpului, fiind „poștașii interni” care poartă informația spre celule și organe, oferă informații despre starea de sănătate, pentru fi luate la timp măsurile ce se impun. De obicei, în această etapă ne simțim obosiți, resemnați, abătuți, poate chiar mai agresivi.
Medicina energo-informațională este denumită și „medicina vieții”, respectiv informației energetice din organismul pacientului. Diagnosticarea energetică ne arată blocajele existente în corp, noxele toxice (viruși, bacterii) care au devenit patogene și care au nevoie de o nouă relaționare energetică, nu chimică.
Corpul uman transportă numeroase toxine (viruși, bacterii, paraziți, metale grele) aflate în dezechilibru, care provoacă perturbări pe diferite sisteme ale corpului. Readucerea în echilibru energetic atrage sănătatea. Dacă energia rămîne blocată, automat ne simțim obosiți, lipsiți de vlagă, slăbiți.
Terapiile puse la dispoziție de medicina energo-informațională sînt de un real ajutor în epoca modernă. Se știe că inclusiv neuroni se refac dacă blocajele energetice sînt îndepărtate din corp, urmînd a înlocui neuronii uzați. Mai mult, chiar și bolile transmise genetic pot fi ținute în frîu prin tratamentele care au la bază fizica cuantică.
 FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite