Încă o dată Vadim a avut dreptate
  • 03-11-2020
  • 0 Comentarii
  • 514
  • 15

27 octombrie 2020, de ziua Sfîntului Dimitrie cel Nou, Justiția Română și-a mai tras o palmă pe obrazul destul de șifonat și terfelit pînă acum. Tocmai în această sfîntă zi, a fost validat mandatul de Primar al Sectorului 1 pentru o aventurieră din Franța, urîtă, tupeistă și mahalagioaică, la care cei ce vor merge în audiență trebuie să-și ia translator, pentru că respectiva vorbește vag Limba Română.

Nu am motive să-l iubesc nici pe fostul primar, Tudorache, dar nici să-l urăsc. Era, în schimb, român și vorbea românește.

Vă închipuiți, dacă ,,Hoții de voturi” nu erau de la USR și erau de la PRM, ALDE sau PSD ce se întîmpla? Vă spun eu: erau judecați de urgență și condamnați deja. Păi dacă Dragnea a fost condamnat fără dovezi, pe ăștia i-au văzut o țară întreagă cum umblau în sacii cu voturi și, cu toate astea, le-au dat cîștig de cauză.

Urmează Parlamentarele, pentru naivii care se vor mai duce la vot.

Cînd Tribunul Vadim striga și scria că se fură Alegerile, toți îl luau peste picior și îi recomandau Rudotel. Astăzi, s-a dovedit încă o dată că Vadim a avut și are dreptate și după trecerea lui în eternitate.

Pentru ce să mergem la vot, să ne punem viața în pericol în plină pandemie, dacă votul nostru nu contează? Dacă ordinul de afară este să facă guvernul partidul ,,X”, atunci să treacă la treabă, facem economie, nu mai cheltuim cu campania electorală și cu așa-zisele alegeri, iar banii îi dăm la Servicii, ca să-i apere pe guvernanți.

IANCU ȘERBU, pensionar

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite