Guvernul suplimentează bugetul SRI
  • 29-09-2020
  • 0 Comentarii
  • 463
  • 7

Ca un gest suprem de recunoștiință pentru faptul că PNL a reușit să cîștige, cot la cot cu USR-PLUS, Primăria Capitalei – prin alegerea lui Nicușor Dan – Ludovic Orban a decis să suplimenteze bugetele tuturor Serviciilor Secrete din România, unele atît de secrete încît nici ele nu știu ce sînt, de fapt. ,,Devotamentul pe care SRI îl arată liberalilor este de netăgăduit, de la an la an mai puternic, mai dedicat, iar rezultatele se văd în procentele obținute în alegeri, dar și în buzunarele partenerilor noștri”, a declarat premierul liberal Lodovic Orban, imediat ce a aflat că Nicușor Dan, liberal și el, a cîștigat alegerile pentru funcția de Primar general.

,,Sîntem de acord că acești oameni secreți, minunați în felul lor, merită mai mult din partea românilor, așa că am dat directivă Ministerului de Finanțe, bunului meu prieten Cîțu, să le dubleze bugetul în următoarele două săptămîni. Nu de alta, dar imediat vin alegerile parlamentare și ar fi păcat să nu le cîștigăm și pe acelea la fel de detașat”, a precizat Orban, fără a-și ascunde zîmbetul sub masca de protecție.

Pe data de 6 decembrie 2020 vor avea loc, în România, alegerile parlamentare. O nouă ocazie în care Serviciile își pot arăta loialitatea față de politicienii români liberali. De fapt, se pare că o serie de deputați PNL lucrează la un proiect de lege prin care ofițerii de informații care operează în interiorul și în afara României să nu mai depună jurămîntul față de patrie, ci față partidul care îi plătește cel mai bine. În acest sens, nu se va mai încălca nici o lege, iar moralitatea ofițerilor va rămîne intactă.

„În loc de «Patria a priori», cum este acum, se va rosti «PNL a priori», sau «PSD a priori», sau «PMP a priori». Ne gîndim să includem chiar și «Iohannis a priori», pentru a evidenția politica de verticalitate pe care o ducem față de președintele acestei țări minunate, pe care noi o conducem cu un asemenea succes”, a declarat un deputat PNL, dar, cum masca îi acoperea complet fața, a rămas la fel de anonim ca și restul politicienilor care participă nemijlocit la distrugerea României.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite