Forțele aeriene britanice au învățat să blocheze sistemele S-400 din Rusia
  • 04-10-2020
  • 1 Comentariu
  • 228
  • 3

Forța aeriană britanică (RAF) a învățat să blocheze funcționarea sistemului rusesc de rachete antiaeriene S-400 Triumph (SAM) în zonele în care acestea se află. Acest lucru este raportat de ediția americană a National Interest (NI).

Potrivit NI, în rețea au apărut informații despre extinderea patrulelor RAF și Royal Navy (RN) în apropierea frontierelor rusești, în zone în care s-au desfășurat recent noi divizii S-400.

Publicația notează că armata britanică a scanat frecvențele de apărare pentru a ajuta aeronava să identifice vulnerabilitățile din sistemul rus de apărare antiaeriană.

Dacă informațiile sunt fiabile, atunci avioanele sigure, cum ar fi F-22 Raptor sau F-35 Lightning II Joint Strike Fighter, vor putea să se apropie de spațiul aerian rus la o distanță mai mică, fără a fi detectate de puternicul radar S-400.

De asemenea, este raportat că fregatele militare explorează „găuri” în IADS (sistemul comun de apărare antiaeriană) și că Rusia ar putea avea acum nevoie să închidă aceste puncte slabe din sistemul său de apărare antiaeriană.


N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite