Focarul de coronavirus poate atinge un nivel maxim în SUA
  • 14-04-2020
  • 0 Comentarii
  • 383
  • 0

Robert Redfield, directorul Centrului Federal pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, a declarat că SUA ar putea atinge apogeul răspândirii coronavirusului deja săptămâna aceasta.  "Ne apropiem de vârf chiar acum", a declarat Robert Redfield în direct pe canalul de televiziune american NBC News.

"Vom înțelege când țara va atinge un vârf: atunci cand a doua zi, numarul cazurilor confirmate de infecție va fi mai mic decât cu o zi înainte", a adăugat expertul. El a subliniat că în SUA a fost posibilă „stabilizarea” răspândirii infecției. Robert Redfield consideră că factorii cheie în lupta împotriva pandemiei sunt controlul celor care ar putea fi infectați, precum și testarea.

Începând cu 13 aprilie, Statele Unite continuă să ocupe primul loc în cazurile diagnosticate de infecții și în numărul de decese. 560,4 mii de pacienți cu COVID-19 au fost identificați în țară, 22 mii dintre ei au murit.

Cei mai dificili este in New York. Potrivit guvernatorului, Andrew Cuomo, numărul total de decese cauzate de infecție cu COVID-19 a depășit 10 mii.


N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite