FBI: se pregătesc noi proteste in Statele Unite
  • 10-01-2021
  • 0 Comentarii
  • 152
  • 0

In toate statele americane sunt planificate proteste începând din această săptămână și până la inaugurarea noului președinte ales, Joseph Biden. Acest lucru a fost anunțat luni, 11 ianuarie, de jurnalistul ABC News, Aaron Katerskoy. În materialul său, el se referă la un document FBI.

- FBI a primit informații despre un anumit grup care intenționează să meargă la Washington pe 16 ianuarie. Dacă președintele Donald Trump va fi înlăturat de Congres, ar putea începe o răscoală în toate cele 50 de state, a scris jurnalistul pe pagina sa de Twitter.

Se remarcă faptul că acest grup solicită asaltarea clădirilor judecătorești și a clădirilor administrative ale statului, guvernelor locale și federale în cazul înlăturării republicanului din funcție. Jurnalistul scrie că protestele sunt planificate în capitalele de stat în perioada 16-20 ianuarie, precum și la Capitoliu din Washington în perioada 17-20 ianuarie.

Amintim, pe 6 ianuarie a acestui an, protestatarii susținătorii lui Donald Trump, după miting, au luat cu asalt Capitoliu. După aceea, democrații au cerut acuzarea lui Trump pentru instigare la proteste.


N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite