Elitele trădării
  • 25-06-2020
  • 3 Comentarii
  • 6693
  • 72

Schimbările majore la nivel de civilizație se produc la cerința și în urma deciziilor elitelor. Ele sînt cele care țin un stat, un regim, care au libertatea de a decide dacă se mențin într-o anumită paradigmă sau nu. Ceaușescu a fost înlăturat nu din vrerea poporului, ci pentru că elitele acestei țări au dorit asta. Din acest motiv, Revoluția din 1989, realizată, evident, prin lovitură de stat, a mai fost numită și Revoluția din Primăverii, pentru că, practic, unele străzi sau cartiere învecinate s-au bătut între ele.

Liniile II și III din PCR au vrut să scape de cei din prima linie și să își deschidă propriul drum. Evident, au fost ajutați de afară, evident că exista un trend, evident că nu au făcut nimic de capul lor. Cert este că, atunci cînd ei au fost contactați de cei din afară, și-au reiterat intenția de a trăda. Care a fost motivul? Bani aveau, poziție aveau, nu sufereau de foame. De ce au trădat elitele României în ʼ89? Pentru că aveau bani, pentru că aveau putere, pentru că aveau cam tot ce exista mai bun în acei ani ai regimului comunist, dar voiau mai mult. Oricîți bani aveau nu puteau călători decît în țările socialiste, în zona Mării Negre, și doar la Melody se puteau distra.

Ei bine, ei voiau mai mult. Voiau iahturi și avioane, să stea în SUA și să cucerească lumea. Să aibă vile la Paris și prin Monte Carlo, să urineze în Adriatică, pentru că în Marea Neagră deja se împiedicau unii de alții. Acesta a fost, în realitate, fondul Revoluției, iar cel care neagă asta este inconștient. Elitele au capacitatea de a duce un stat la mărire, așa cum îl pot duce și la decădere.

Din cine sînt formate aceste elite? Credeți că din profesori, cercetători și mari academicieni? Nu. Credeți că din politicienii amărîți care ne mint zi de zi? Nu. Elitele nu se văd, dar conduc totul și, la rîndul lor, se subordonează altora asemenea lor. În România anului 2020, elitele sînt aceleași care au trădat în 1989, poate cu o componență modificată pe fondul existenței unei generații mai tinere. Elitele au ales ca România să aibă statutul unei colonii, ca românii să devină confuzi din punct de vedere sexual. Elitele au decis ca România să devină și mai penibilă, și, ce să vedeți, așa și este. Tot elitele au decis ca românii să fie umiliți și sărăciți, întocmai cum se întîmplă zi de zi. Ele controlează totul, știu totul, fac tot posibilul ca românul să devină mai prost, mai dezinformat. Trădarea elitelor a dus automat la o trădare a poporului român.

Vă întrebați cine formează elitele din România? Nu știm, putem doar să intuim. Vedem zi de zi cît de prezente sînt, legile promulgate, deciziile luate, sărăcia apăsătoare, bătaia de joc la care sîntem supuși, nedreptățile comise, confuzia cultivată. Elitele au trădat, și asta nu de ieri, de azi, ci de foarte mulți ani. Prima dată în 1989, iar a doua în 2003, an în care s-a decis mandatul de 10 ani al lui Băsescu. Credeați cumva că voi, românii, ați decis? Păi continuați să credeți asta, așa cum sînteți convinși și că Iohannis a ieșit președinte tot în urma voturilor voastre, sau că în 2024 o să cîștige președinția altul decît cel deja stabilit.

Elitele au trădat țara de două ori în uiltimii 30 de ani. Dacă erau cît de cît pro-românești pînă în 2004 – cînd Năstase încerca să păstreze o notă aparentă de independență a României – după 2003, totul s-a terminat, s-a semnat, s-a declanșat și uite unde am ajuns. Rămășițele elitelor aparent patriotice de atunci, au fost eliminate treptat sub pretextul unor presupuse lupte anticorupție, pentru a arăta lumii că cine nu este cu ele, este, automat, împotriva lor.

Elitele fac și desfac, așa că poporul nu are ce face. El este convins că un minoritar construiește un mare partid patriotic, cînd, de fapt, elitele au decis asta și îl finanțează pe măsură. Elitele – care nu au nici o legătură cu Masoneria – sînt formate din indivizi care dețin un imens fond financiar și o mare putere suprastatală. Pentru că Statul este, în fapt, la dispoziția totală a elitelor, o adevărată premieră, acest lucru fiind posibil, la nivel planetar, chiar după ce URSS a căzut, iar jandarmii lumii au decis ca ei să conducă totul. Și cam așa și este, cu mici excepții.

Elita care conduce România în prezent este mai nocivă decît toate cele din ultimii 500 de ani. Are de partea ei totul: banii, instituțiile de forță, majoritatea politicienilor, economia, precum și toată naivitatea românilor. Elita asta își trăiește visul, așa cum poporul român nu va mai ieși din coșmar mulți, foarte mulți ani de azi înainte.


TANO

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite