Echilibrarea energetică a chakreleor este esențială pentru sănătatea noastră
  • 27-02-2023
  • 0 Comentarii
  • 101
  • 1

Omul este opera creației divine nu numai în forma lui materială, ci și în cea energetică. Cu cît intrăm mai profund în microcosmosul fiecărui individ, cu atît mai mult ne minunăm de biologistica cu care acesta este înzestrat.
Viața nu este un aparat – privit la suprafață, individul este materie, privit în profunzime, el este o unitate între suflet, spirit și trup. Toate problemele sufletești se exprimă prin diferite afecțiuni, iar noxele toxice (virusuri, bacterii, metale grele) apasă, de asemenea, asupra sufletului nostru.
Spiritul este grăuntele cel mai profund al ființei umane și nu trebuie confundat cu intelectul, care este o altă dimensiune din corp. Șocurile emoționale au întotdeauna o influență negativă asupra sistemului energetic al omului și, automat, asupra organelor corpului. De o funcționalitate intactă și echilibrată sînt răspunzătoare toate celulele corpului.
Vremurile în care toate afecțiunile se tratau cu medicamente au trecut, în prezent informația joacă un rol esențial în vindecare sau ameliorare.
Bolile cronice sînt un semnal că unitatea în comunicarea energetică a celulei s-a întrerupt și bucăți din țesutul organelor s-au separat informativ și energetic de celulă – cu alte cuvinte, celula organului bolnav funcționează la un singur pol.
Dereglarea celor șapte chakre energetice se reflectă în afecțiuni corporale și psihice. Chakrele energetice reprezintă ușa spre suflet, centre energetice ce pleacă din canalele coloanei și organizează la nivel corporal și spiritual procese de învățare bine definite. Chakrele energetice sînt o roată a luminii, activă în permanență cînd individul este în echilibru.
Viața funcționează ca o baterie între fiecare dintre noi și Univers, dar, ca orice baterie, ea trebuie reîncărcată, deci este necesară o reechilibrare energetică urmată de o ,,devirusare”.
Chakra I – Chakra rădăcinii are culoarea roșie, este în strînsă legătură cu sistemul urogenital și cu glandele suprarenale. Este prima treaptă a conștiinței, legătura între lumea psihică și cea pămînteană.
Chakra a II-a are culoarea portocalie și are legătură cu sistemul lombar, ganglionii spinali, glandele cu producție externă. Reprezintă dorința de a trăi.
Chakra a III-a – Plexul solar are culoarea galbenă și este în legătură directă cu sistemul digestiv și cu pancreasul. Este reprezentată prin energie, putere, vitalitate.
Chakra a IV-a a are culoarea verde și este în directă legătură cu timusul și cu sistemul circulator. Este reprezentată de iubirea necondiționată.
Chakra a V-a are culoarea albastră și este în legătură cu gîtul. Este reprezentată de adevăr, simț comunicativ, armonie.
Chakra a VI-a/ Chakra celui de-al treilea ochi are legătură directă cu sistemul hormonal și cu hipofiza.
Chakra a VII-a are culoare albastră, este în legătură cu epifiza și cu sistemul nervos central. Se află în afara cîmpului fizic al corpului, este deschisă spre infinit.
Chakrele pot fi reechilibrate prin tratamentele non-invazive oferite de medicina energo-informațională.
Terapiile oferite în centrul nostru sînt personalizate conform măsurătorii energetice a corpului. Prevenția – readucerea chakrelor energetice în echilibru – poate întrerupe fenomenul de autodistrugere din corp și poate reactiva autovindecarea.
Trăim într-o eră a informației, omul modern are nevoie de terapii inovative care să îl îndepărteze de produsele chimice și să îi repună circuitul energetic al corpului în balanță. În acel moment, comunicarea cu natura și cu universul se întregește.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite