Dreptul fundamental de a fi egoist și criminal
  • 10-06-2024
  • 0 Comentarii
  • 252
  • 0

Iată că „dreptul de a fi egoist și criminal“ – despre care scriam în 2022 – s-a făcut mare și are șanse de a deveni drept fundamental înscris în Carta drepturilor fundamentale a UE. Mai direct spus, unul din drepturile de bază ale Uniunii Europene ar putea fi cel de a ucide bebelușii încă nenăscuți fiindcă așa vrei tu.
Nici nu știu cum să-mi modelez cuvintele ca să nu mă apuc „să-i spurc” în paginile unei reviste de ținută cum e „România Mare”, deși ar merita să fac asta. Știrea pe care am citit-o în European Conservative nu face altceva decît să-mi confirme ceea ce scriu de doi ani în paginile acestei reviste și anume că civilizația occidentală se duce de rîpă prin materialismul, egoismul, naivitatea, în unele cazuri prostia și renunțarea la Dumnezeu, care o caracterizează.
Mi se pare revoltător să îți propui să înscrii ca drept fundamental o asemenea mizerie abjectă în Carta UE, dar, dacă vă amintiți ce am scris în articolul meu din luna aprilie intitulat „Reducerea la nimic”, o să înțelegeți că totul e parte a unui mare plan aflat în derulare de a distruge sămînța omenească de pe fața Pămîntului.
Ca să reușească ar mai trebui ca și Dumnezeu să fie de acord cu asta, dar deocamdată le îngăduie.
Am să citez în continuare din EC să vedem exact cum a fost posibil așa ceva: „Deputații europeni au votat pentru consacrarea dreptului la avort în Carta drepturilor fundamentale a UE, contrazicînd articolul 2 din același document care prevede că «orice persoană are dreptul la viață».
Joi, Parlamentul European a votat cu 336 la 163 în favoarea moțiunii care solicită, de asemenea, UE să înceteze finanțarea grupurilor pro-viață, pe care textul le numește «anti-alegere» (alegerea de a fi egoist și criminal, desigur). Amendamentul, înaintat de stînga, liberali și social-democrați, a fost respins în principal de europarlamentarii din dreapta ECR (Conservatori și Reformiști Europeni) și ID (Identitate și Democrație). Pe lîngă obiecțiile morale evidente, aceste părți au susținut că problema nu face parte din jurisdicția UE, ci revine statelor membre să o determine”.
Observație importantă: Nu pot să vă spun de-a dreptul ce partide românești își trimit europarlamentarii în grupurile liberale, social-democrate și progresiste care au votat amendamentul și care și-i trimit în ECR, dar o simplă căutare pe Google ar trebui să vă lămurească.
„Amendamentul care definește avortul ca «drept» contrazice atît articolul 2 existent al Cartei Drepturilor Fundamentale, care prevede că «orice persoană are dreptul la viață», cît și, probabil, articolul 3, care interzice «practicile eugenice»” (adică un set de credințe și practici care urmăresc îmbunătățirea calității genetice a unei populații umane). Totuși, cum spuneam la început, acest amendament nu are încă valoare de lege și sper să fie respins de jure și de facto în viitor, așa cum scriu și jurnaliștii de la EC. Citez: „Marina Casini, președintele grupului pro-life One of Us, a criticat ferm rezultatul: este profund îngrijorător să vedem că Parlamentul European acordă prioritate agendelor politice radicalizate față de drepturile și valorile fundamentale care stau la baza societăților noastre. Această rezoluție nu numai că ignoră demnitatea vieții umane, ci și subminează suveranitatea statelor membre în abordarea unor chestiuni atît de sensibile. Cu toate acestea, decizia Parlamentului European nu este obligatorie; moțiunea ar trebui să treacă în continuare prin Comisie și, mai important, ar trebui să fie aprobată de liderii guvernamentali din toate cele 27 de state membre. În mod esențial, această aprobare ar trebui să fie unanimă - un scenariu foarte puțin probabil, deoarece Ungaria, Malta și Italia vor rămîne cu siguranță la principiile lor pro-viață.
Amendamentul a fost dezbătut pentru prima dată la Strasbourg pe 14 martie, introdus de europarlamentarul francez și președintele Renew Valérie Hayer, care este văzută ca un mandatar al președintelui francez Emmanuel Macron. În februarie, Macron a reușit ca avortul să fie consacrat în Constituția Franței”.
Nea Macron ăsta dovedește cu fiecare inițiativă pe care o ia că e un marxist iresponsabil, și continui să mă mir cum de l-au votat francezii acum doi ani. Ori alegătorii lui sînt la fel ca el, ori sînt ignoranți și fără cultură politică, dacă au putut să se lase impresionați de prostelile alea cu extremismul de dreapta lipit pe fruntea doamnei Le Pen.
Mai mult decît atît, el și restul zăltaților care aruncă ulei pe capodoperele picturii mondiale, își lipesc mîinile pe asfalt ca să salveze planeta sau se travestesc în femei ca să fie solidari cu pederaștii, au senzația că ce fac e bine și că Europa e a lor de drept și trebuie să elimine forțele reacționare. Expresia asta se rostea de către comuniști în Europa de Est vîndută sovieticilor de către strămoșii lui Macron și ai mucoșilor care se cred salvatorii lumii. Vă mai mirați acum că-i fac comuniști?
Citez în continuare din EC: „Fără îndoială, cu privirea către alegerile europene din 9 iunie, el (Macron) nu a ascuns că dorește să o facă aplicabilă întregii Europe înaintea unui avînt conservator așteptat, prezentînd-o ca parte a unei lupte mai ample împotriva «forțelor reacționare» în Europa: Vom conduce această luptă pe continentul nostru, în Europa noastră, unde forțele recționare atacă mai întîi și întotdeauna drepturile femeilor, înainte de a ataca apoi drepturile minorităților, ale tuturor asupriților, ale tuturor libertăților. În timpul dezbaterii din martie asupra amendamentului, europarlamentarul Isabel Benjumea (PPE) a susținut cu forță că avortul reprezintă, în schimb, «eșecul societății».
Pe lîngă faptul că face din avort un drept funda­mental, inițiativa condamnă, de asemenea, «clauzele de conștiință» – care permit medicilor să renunțe la efectuarea sau susținerea avortului. De asemenea, își exprimă îngrijorarea cu privire la finanțarea «grupurilor anti-alecție» – adică organizații conservatoare pro-viață care sprijină femeile în timpul sarcinii și nu numai. Prin amendament, statele membre sînt îndemnate să includă avortul în programele lor medicale, evidențiind guverne precum Ungaria, Polonia, Slovacia și Malta pentru inițiativele lor pro-viață. Moțiunea servește, de asemenea, ca o reamintire a modului în care «progresiștii» își schimbă limba pentru a-și dezvălui ideologia.
Articolul 3 din Carta UE, care spune că «orice persoană are dreptul la respectarea integrității sale fizice și psihice», parlamentarii vor să-l rescrie astfel: «drept la integritatea persoanei și la autonomia corporală». Cu cuvintele magice «autonomie corporală» acum incluse, saltul se poate face la următoarele: Orice persoană are dreptul la autonomie corporală, la acces gratuit, informat, deplin și universal la sănătatea și drepturile sexuale și reproductive și la toate serviciile de sănătate conexe fără discriminare, inclusiv accesul la avort sigur și legal. Cu toate acestea, fără sprijinul unanim al Consiliului European, toate cele de mai sus rămîn ceea ce sînt în prezent: simple cuvinte”.
Înțelegeți de ce, încă din august 2022, scriu încontinuu și spun peste tot că alegerile europar­lamentare sînt cele mai importante, fiindcă la Bruxelles se născocesc și apoi ni se impun toate anormalitățile pămîntului? După ele vin ca importanță alegerile parlamentare pentru că ele dau PM-ul care stabilește politica economică, financiară și externă a țării, apoi alegerile locale și ultimele cele prezidențiale. În realitate, acest clasament este exact pe dos, fiindcă majoritatea covîrșitoare a românilor consideră că alegerea președintelui e cea mai importantă, or asta e o dovadă clară de ignoranță politică și o necunoaștere a Constituției.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite