Dragnea 1, primul avion invizibil românesc
  • 27-05-2017
  • 0 Comentarii
  • 109
  • 4

Prezent în mijlocul celor mai vii dintre români, Dragnea Liviu, zis şi Brazilianul din Nanov, a decretat că România are nevoie de o industrie aeronautica puternică, bazată pe cunoştinţele acumulate încă de pe vremea lui Traian Vuia. Principalul argument al liderului PSD este acela că, atunci cînd poporul se va trezi şi va înţelege că politicienii au furat ţara şi viitorul lui şi al strănepoţilor lui, este nevoie de mijloace de deplasare rapidă şi cît mai puţin la îndemîna mulţimilor care-i vor urmări să-i linşeze.

„Dacă Ceauşescu ar fi avut un elicopter cu rază medie sau mare de acţiune, sigur scăpa de gloanţe la Tîrgovişte, şi acum încă mai eram strungar pe la Întreprinderea Rulmentul din Alexandria”, a declarat Liviu Dragnea, în timp ce trasa cu o sfoară prima linie de asamblare a primului avion românesc Dragnea 1, total invizibil pentru popor, dar extrem de util politicienilor corupţi.

Acest tip nou de aparat are capacitatea de a ateriza şi decola de pe orice clădire înaltă, poate să zboare nedetectat prin mediu ostil şi are setate ca destinaţii aeroporturi din ţări care nu au tratate de extrădare cu România. Avionul, un miracol al ingineriei româneşti, a fost proiectat de liberalul Radu Berceanu la Craiova şi finanţat cu doar 2% din valoarea furată de politicieni din România, în ultimii 10 ani.

Minunea aeronautică românească va fi însoţită de primul portavion românesc, la fel de invizibil şi el, care va fi lansat în curînd, în apele internaţionale ale Mării Negre.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

DA


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite