Cu toții sîntem de părere că trebuie să se schimbe ceva!
  • 10-10-2022
  • 0 Comentarii
  • 69
  • 0

Efectele coronavirusului ne vor afecta mult timp de acum înainte, deoarece au scos la iveală sistemul de sănătate perimat din țara noastră. Criza economică este resimțită de toate categoriile sociale. Fiecare dintre noi este afectat de evenimentele petrecute în ultimii doi ani, în care coronavirusul a ținut prima pagină a ziarelor. Pentru a înțelege mai bine tot ceea ce s-a întîmplat, trebuie să știm că, în urmă cu mai bine de 30 de ani, Planeta era locuită de aproximativ 6 miliarde de oameni; între timp, populația a crescut la 8 miliarde, iar tendința este de creștere. Vesticii au început să își facă probleme în privința supraviețuirii.
Suprapopularea Pămîntului duce la scăderea nivelului de trai al locuitorilor multor state și la ineficiența sistemului de sănătate care nu mai poate face față unui număr atît de mare de pacienți. Trebuie să clarificăm diferența dintre sănătate și boală. Boala nu reprezintă opusul sănătății. Ne îmbolnăvim numai cînd resursele nu mai sînt folosite corespunzător. Sănătatea este o chestiune de conștiință. Boala ne arată că sîntem pe un drum greșit, că am deviat de la normele de existență în echilibru. Pentru mulți dintre noi, este asociată cu moartea. În loc să o percepem ca pe o avertizare și să inițiem procedurile de corectare, noi luptăm împotriva bolii; ceva asemănător se întîmpla și în Antichitate: cînd un sol aducea o veste proastă era decapitat.
Moartea nu numai că ține de viață, dar este însăși premiza vieții. Boala arată că sistemele automate de autoreglare din corp sînt într-un dezechilibru energetic, au ieșit de sub controlul sistemului neuro-vegetativ. În corpul nostru circulă în per­manență mii de celule can­cerigene, care sînt distruse fără echivoc de sistemul de apărare a corpului, dar doar dacă acest sistem este în balanță energetică.
Frica este cel mai mare dușman al individului pentru că declanșează în organism o cascadă de hormoni de stres care, la rîndul lor, îngreunează regenerarea și vindecarea organismului. Cine are în permanență frica de a se îmbolnăvi atrage boala. Aceasta nu ne aparține, noi sîntem sortiți să ducem o viață creativă și lipsită de griji, să ne iubim unii pe alții și să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate. Pentru aceasta, corpul și sufletul au nevoie de pauze și de o reîntoarcere la mecanica cuantică, menită a restabili o nouă ordine energetică în organism.
Prof. univ. dr. Christopf Hueck susține că „libertatea este izvorul sănătății” și denumește măsurile adoptate în timpul pandemiei drept „dictatoriale”. Despre un alt val pandemic se vorbește încă din vară, dar acesta nu poate apărea în aceeași formă, deoarece virusul suferă, permanent, mutații.
Virușii nu constituie un pericol pentru un organism sănătos! Un sistem de apărare aflat în echilibru energetic poate să facă față oricărei forme de virus. Experiențele acumulate de omenire de-a lungul timpului sînt setate și depozitate într-un vacuum cuantic, fiind la dispoziția fiecăruia dintre noi. Mai clar: informația are un aspect spiritual, ea aparține de a șaptea și a opta dimensiune, iar noi trebuie să fim în rezonanță pentru a o putea utiliza. Măsurile excesive de siguranță pot duce la o formă de nevroză colectivă.
Medicina energo-informațională oferă terapii care se bazează pe informația proprie a fiecărui pacient, terapii fără durere și fără administrarea de medicamente de sinteză. Autoreglarea energetică a corpului și repunerea comunicării energetice la nivel de celulă, organ, sistem readuc organismul în echilibrul propriu și îl repun în legătură cu universul.
 FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite