Coronavirusul chinez este creat artificial
  • 26-02-2020
  • 0 Comentarii
  • 844
  • 9

Anand Ranganatan, profesor de genetică la Jawaharlal Nehru State University din Delhi, si colegii săi au publicat un raport asupra unui studiu al coronavirusului chinez. Ei au descoperit că coronavirusul chinez a fost format din două tipuri diferite de coronavirus comune în rândul animalelor (lilieci și șerpi), precum și patru inserții asemănătoare virusului caracteristic HIV. Niciun coronavirus cunoscut nu are o astfel de structură. Astfel, oamenii de știință dovedesc că virusul este creat artificial.

Comentând un studiu al oamenilor de știință indieni, un fost membru al Comisiei ONU pentru arme biologice și chimice, expertul militar Igor Nikulin a subliniat că în China, pacienții cu coronavirus au fost tratați cu medicamente SIDA și există persoane care s-au recuperat. Intr-un interviu cu Moskovski Komsomolets, el a spus: „Acesta este cu siguranță un virus de luptă. Nu există nici o îndoială că a fost creat în mod intenționat. ”

În timp ce oamenii de știință creează un vaccin împotriva unui nou tip de coronavirus, medicii reamintesc că principalele metode de abordare sunt aceleași ca și împotriva gripei. Trebuie să vă spălați pe mâini si să vă clătiți nasul cu apă (din moment ce virusul se atașează de mucoasa). În trecut, medicul șef sanitar al URSS Nikolai Burgasov a sfătuit să facă aceste două lucruri în orice epidemie. Apropo, a trăit mai mult de 90 de ani.


N.K.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite