Citiți și vă cruciți! (2)
  • 07-05-2021
  • 0 Comentarii
  • 532
  • 0

Motto: ,,Statul, în loc să ne apere, prin instituțiile sale, de hoți, corupți, incompetenți, criminali, străini... îi apără pe ăștia de noi” – Petre Țuțea

 

De ce să facă locatarii expertiză cînd ei v-au sesizat cazul pentru ca voi să verificați cele reclamate? Să nu mai vorbim de faptul că nu se poate pune în discuție nici o expertiză, din moment ce vinovatul încă nu deține toate actele necesare.

Reacții similare au avut și cei de Serviciul de Control și Disciplină în Construcții și de la Secția nr. 6 Poliție, semn că a sosit vremea ca toți cei în cauză să se gîndească foarte serios la o serie de demisii de bun simț. Dar de unde să luăm atîta bun simț?

l În luna decembrie 2017, în vecinătatea unei proprietăți din Sectorul 1, ce aparține unui cetățean bucureștean, s-a finalizat construcția unei clădiri cu trei etaje. Muncitorii au făcut curățenie în clădire prin introducerea molozului și a gunoiului în saci pe care apoi i-au aruncat de la balcon în curtea cetățeanului menționat. În drumul lor, sacii au stricat gardul, au rupt crengi și o boltă de viță-de-vie, motiv pentru care s-a deschis un dosar penal pentru distrugere care a ajuns spre soluționare la Secția 2 Poliție. S-au luat declarații, s-au audiat martori, s-au făcut fotografii la fața locului, iar un reprezentant al echipei de muncitori a promis că va achita toate pagubele, dar apoi a dispărut fără urmă. Ancheta s-a finalizat prin Ordonanța 217/11/2/2018 / 01.03.2019, care a închis cazul concluzionînd: ,,Distrugerile există, dar vinovați nu sînt muncitorii, ci vîntul, care fiind foarte puternic a aruncat sacii peste gard!”. Evident că motivarea a fost contestată în fața instanței de judecată, unde judecătorul a decis reluarea anchetei. Reîntors la Secția 2 Poliție, dosarul a fost aruncat într-un sertar, probabil pentru a se împlini termenul vreunei prescripții sau pentru a se negocia cu vîntul puternic pentru ca sacii de moloz să fie aruncați invers: din curtea cetățeanului victimizat în balcoanele blocului finalizat!

l Soarta a făcut ca întreaga mea familie să fie infectată cu noul coronavirus în perioada februarie-martie 2021. Nu am fost testați, dar simptomele au fost evidente, cea mai afectată fiind soția mea, care, din păcate, are comorbidități. Nu am apelat la medici, de teamă ca nu cumva soția să fie legată de un pat al vreunei secții ATI, sedată și ținută fără apă și mîncare.

Un cunoscut s-a oferit să ne ajute prin prescrierea schemei de tratament utilizate în spitalele Covid. Am primit Azitrox, un antibiotic extrem de puternic, care se administrează pentru prevenirea infecțiilor spitalicești, neavînd nici o tangență cu virusul, dar afectînd grav ficatul. Un alt medicament recomandat a fost Parasinus, un descongestionant nazal indicat în ameliorarea strănutului, a secrețiilor oculare, durerilor de cap și de gît, dentare, nevralgii, dar care, atenție, este contraindicat celor cu ficatul slăbit.

Iată ce tratament absolut aberant primesc cei de la ATI, 90% dintre pacienți murind nu de Covid, ci de o mînă criminală împotriva căreia nimeni nu face nimic. Din fericire, soția mea a renunțat la acest tratament după 3 zile și acum este sănătoasă!

Sfîrșit

VALENTIN TURIGIOIU

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite