Cine doreşte distrugerea naţionalismului din România?
  • 28-10-2017
  • 3 Comentarii
  • 3771
  • 38

Pentru a distruge o naţiune este suficient să-i distrugi valorile tradiţionale, să-i ucizi eroii şi să inoculezi societăţii că aceste valori nu mai sînt de actualitate. Pentru a distruge filonul naţionalist patriotic român, cei care au organizat acest scenariu au avut de urmat cîţiva paşi.

De ani de zile, societatea românească asistă la un război pornit împotriva ei. Război economic, război educaţional, război clar de ocupatie. Sînt mai bine de 26 de ani de cînd românul cedează în fiecare zi cîte ceva din ceea ce el are. Din plinul cu care a fost lăsat în 1989, chiar de a doua zi, a început să cedeze. Să cedeze industria, să cedeze agricultura, să cedeze munca lui, să cedeze suvernitatea, să cedeze securitatea, să cedeze banii, să cedeze educaţia, să cedeze sănătatea. Ajunge românul să îşi părăseacă ţara şi să muncească departe de familie, departe de copii, pentru că nu are încotro. Această ţară trebuia să îl protejeze şi să îl iubească, nu să îl lase în pribegie.

România este victima unui atac concertat din partea unor puteri străine care, în mod absolut şi evident, au transformat şi au adus în derizoriu statutul de „stat naţional”, iar noţiunea de preşedinte este acum cea de „guvernator”. Sînt alţii care conduc, România fiind acum lăsată pradă unor politici dezastruoase, a unor asasini economici, a unor guverne-marionetă, a unor cozi de topor care, de 27 de ani, sînt în funcţii şi, foarte ciudat, mereu aleşi. Cei care au asistat la „involuţia” statului român au observat că, pînă în preajma anului 2008, cînd în Parlamentul României încă exista un partid care reprezenta naţiunea română, şi vorbim aici de Partidul România Mare, furtul a fost mai puţin posibil, la un nivel ceva mai redus. După 2008, însă, cînd PRM, paznicul naţiunii române, a dispărut din Parlament, distrugerea a fost accelerată, a fost dusă la nivel de excelenţă de către cei care vă cer în permanenţă votul. Nu, nu ei au distrus, ei au fost doar cei care au semnat. Pe cei care conduc destinele ţării noastre nu îi găsim în aceste graniţe, ei sînt departe.

Cum a fost posibil ca un partid naţionalist autentic, precum Partidul România Mare, să nu mai aibă acces în Parlament? Oare patriotismul a fost ucis? Oare românii nu mai sînt patrioţi? Cum a fost posibil ca un partid care la alegerile din 2000 avea şansa să ofere preşedintele ţării, în 2008, la doar 8 ani, să dispară din zona decizională a forului legislativ?

 Pentru a răspunde la această întrebare, este nevoie să mergem în trecut, să analizăm persoanele care au ajuns în preajma preşedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, care l-au ghidat pe un teren al dezinformării, al minciunilor şi al sfaturilor proaste. Cei de lîngă el, care acum, stupoare, sînt pe la alte partide „naţionaliste”, au fost cei care au avut misiunea clară de a conduce PRM pe panta autodistrugerii, a ieşirii din cărţi, pentru ca aceia care doreau să fure, să o poată face. Eliminarea PRM a avut ca efect firesc devalizarea în ritm accelerat a României, cu sprijinul nemijlocit al celor care au condus destinele ţării, în special după 2008, cînd, aşa cum s-a dovedit în mod clar, ţara a fost furată, iar cei care au distrus-o sînt cei care se regăsesc în Parlament şi la ora actuală.

Revenim şi ne întrebăm: cum a fost posibil? Prin trădare! Toţi cei care i-au fost „oameni de încredere“ preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, de fapt au trădat, au încheiat înţelegeri şi au fost antrenaţi ca din interior şi din exterior PRM să fie demonetizat, preşedintele să fie adus în derizoriu prin intermediul mass-media, iar cei care erau în mod clar cu misiunea de a proteja interesul naţional au trădat în modul cel mai abject.

Cei care luptă acum pentru distrugerea naţionalismului românesc sînt cei care doresc ca România nu mai existe ca stat. Este păcat că românii nu realizează că patriotismul real al lui Corneliu Vadim Tudor a fost preluat şi controlat de către partidele care au distrus România. Este trist că se doreşte distrugerea spiritului naţionalist real şi canalizarea către false partide naţionaliste a acestui electorat, printr-o mass-media agresivă, mincinoasă, care îsi bate joc de inteligenta românilor.

Ca o concluzie, distrugerea filonului naţionalist român a fost orchestrată foarte bine prin canale mediatice bine irigate financiar, prin implementarea la nivelul mentalului societăţii româneşti a unor idei false, cum că a fi naţionalist şi a-ti iubi ţara nu mai reprezintă valori autentice românesti sau europene, ci doar nostalgia unui trecut mai puţin inspirat al României. Anularea indentităţii unei naţiuni pleacă de la distrugerea simbolurilor istorice sau actuale ale naţionalismului, prin inocularea unor valori false la nivelul societăţii şi prin eliminarea din zona politică de decizie a unor partide a căror doctrină patriotică poate împiedica furtul avuţiei naţiunii române.

 

Tano


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite