CIA îşi deschide şcoală de spionaj in România
  • 17-06-2017
  • 1 Comentariu
  • 1134
  • 11

Chiar dacă pentru mulţi nu a fost clar motivul pentru care Klaus Werner Iohannis (KWI) a trecut pe la sediul CIA din Virginia, am reuşit să aflăm că rezultatul constă în deschiderea unei prime şcoli de spionaj şi contraspionaj a CIA în România.

Şcoala va fi construită de la zero, undeva în Dobrogea, în apropierea bazei aeriene Mihail Kogălniceanu. Va acoperi cîteva sute de hectare, va avea o capacitate de 11 spioni de elită pe an, precum şi cîteva zeci de spioni falşi pentru derutarea adversarilor.

Nevoia unei astfel de şcoli este din ce în ce mai acută, agenţii pregătiţi în România de către SRI fiind deja depăşiţi. Ei sînt mult prea ocupaţi cu urmărirea politicienilor şi nu au timp de terorişti sau de agenţii ruşi care au ocupat mediatic România, de nu mai ştiu oamenii pe cine să acuze de jaful ţării.

Şcoala va primi în rîndurile sale doar pe cei care dovedesc că stau mult pe Facebook şi urmăresc cu atenţie toate mişcările vecinilor şi amicilor lor, după care merg repede să-i reclame pe la diverse instituţii ale statului sau pe la Ambasade.

„Sîntem foarte atenţi la cei care îşi urmăresc vecinii şi prietenii, sîntem foarte încîntaţi de modul operativ de demascare şi trădare şi dorim să exploatăm acest talent tipic românesc, mai ales că, la nivel global, Rusia este totuşi aproape vecin cu România, partenerul SUA extrem de strategic“, a declarat Jenica Bond Escu, primul spion 007 al României, care va fi primul director de program al viitorului centru de pregătire CIA în România.

Construcţia Centrului Dobrogean de Şcolarizare CIA va începe imediat ce vor fi recuperate planurile şcolii, furate între timp de către nişte rromi aflaţi în căutare de ceva acţiune la malul mării.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite