Casa Presei Libere va fi demolată
  • 10-09-2020
  • 0 Comentarii
  • 248
  • 7

Într-o societate în care Lenin a dispărut din istorie, se pare că și clădirea care îi stătea în spate, la Piața Presei Libere din Capitală, va deveni un morman de moloz. Un candidat la Primăria Capitalei, aflat în avansată stare de beție de putere, a anunțat că planul lui este să demoleze Casa Presei Libere, iar în locul ei să  ridice un monument care să personifice prostia românilor.

,,Este adevărat că în Caracal s-a răsturnat căruța cu proști – nu putem nega acest lucru. Dar, se pare că expresia «mama proștilor este mereu gravidă» tot din Caracal a plecat, așa că doresc ca în locul în care este ridicată această relicvă a societății, Casa Scînteii, să fie amplasat un car cu o femeie gravidă, înconjurată de copii. Și, pentru ca turiștii să dea năvală, statuia va avea o mînă ridicată, doar că nu va purta o torță – precum Statuia Libertății – ci o bucată de creier, din care vor ieși fix doi neuroni: unul destinat reproducerii, iar celălalt respirației”, a declarat Gîltofan Otîc, candidat independent pentru Primăria Sectorului 7, din Capitală.

,,Încă mă gîndesc dacă să prezint Parlamentului României un proiect de lege prin care cer ca numele țării să fie schimbat în Republica Caracal, ca o recunoaștere a comportamentului absurd al românilor în fața hoților și trădătorilor de neam”, a încheiat Otîc, în timp ce își lega capul cu o sfoară, ca să nu îi cadă de greu ce era.


D.A

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite