Căpitanul Vrabie și pirații din Herăstrău
  • 09-10-2020
  • 0 Comentarii
  • 483
  • 6

Prima măsură pe care actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, o va lua în calitate de edil, va fi transferarea replicii Turnului Eiffel din Slobozia la București. În acest fel, primarul se va simți mult mai aproape de capitala patriei natale, dar se pare că acesta este doar un prim pas. Fiind născută în teritoriile de peste mări ale Franței, mai exact în Caraibe, se pare că pe Lacul Herăstrău va fi lansată prima corabie de pirați din România, o replică a celebrei Perla Neagră din seria ,,Pirații din Caraibe”, iar la comanda ei va fi Traian Băsescu, alias ,,Căpitanul Vrabie”, ca amintire a celebrului rol jucat de Johnny Depp.

,,Am avut deja o primă discuție cu cei de la Dallas Slobozia și sînt de acord cu transferul replicii Turnului Eiffel în București, cu condiția să luăm și celebrul conac, replica celui din serialul Dallas, pentru că ei nu mai au posibilitatea de a-l întreține”, a declarat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Aceasta a adăugat că ,,ne gîndim să transferăm conacul în zona Ambasadei SUA, din Băneasa, pentru a-i oferi un strop de fericire lui Zuckerman, ori de cîte ori privește pe fereastră”.

Turnul va fi montat în Piața Presei Libere, în locul Aripilor, monument care va fi mutat în curtea sediului PSD de pe Șoseaua Kiseleff, cu mesajul ,,USR vă dă aripi să zburați cît mai departe”.

În ceea ce privește corabia care îl va avea pe Traian Băsescu la comandă, se pare pare că, în prima fază, va fi cumpărată o miniatură în sticlă, urmînd ca, odată ajunsă pe Lacul Herăstrău, să revină la starea ei reală.

,,Se știe cîte minuni fac cei din Servicii, mai ales cînd e vorba de voturi și de cîștigarea alegerilor. Ne gîndim că pot transforma și o biată corabie închisă într-o sticlă într-una reală, care să navigheze maiestuos prin Herăstrău, sub comanda celui mai celebru marinar al României, Traian Băsescu, acest adevărat Căpitan Vrabie, nu ca amărîtul ăla de Johnny Deep”, a încheiat Clotilde Armand, cea mai româncă primăriță din Guadelupa!

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite