Camioane cu zeci de cadavre în descompunere descoperite la New York
  • 30-04-2020
  • 0 Comentarii
  • 163
  • 0

Zeci de cadavre în descompunere au fost găsite miercuri în camioane în apropierea căminului funerar din Brooklyn, New York , potrivit New York Times .

New York este în centrul epidemiei de coronavirus din Statele Unite. În ciuda faptului că numărul de spitalizați pe zi scade, amploarea pierderilor zilnice îngrozesc autoritățile. Poliția a primit un apel, după ce mulți locuitori ai caselor vecine s-au plâns de un miros neplăcut ce era emanat de camioane. Ajungând la fața locului, poliția a găsit în interior  zeci de cadaver aflate in putrefactie.

Potrivit ziarului, rămâne necunoscut câți dintre cei găsiți în camion au murit din cauza coronavirusului. Un oficial a declarat că firma de pompe funebre a depozitat cadavre în camioane, după care congelatoarele au încetat să funcționeze.

Coproprietarul uneia dintre casele funerare din metropola declarat că epidemia de coronavirus a fost un test de rezistență nu numai pentru sistemul de sănătate, ci și pentru serviciile funerare din New York; din cauza deceselor care au cuprins orașul, sicriele au devenit o marfă rară, iar la crematorii se asteapta timp de o lună. (NYT)

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite