Bolile cronice și vindecarea prin biorezonanță
  • 01-03-2022
  • 0 Comentarii
  • 92
  • 0
Vindecarea este un proces ce duce la restabilirea echilibrului energetic al corpului. Deoarece acest proces reprezintă o autovindecare, poate fi controlat doar de organismul celui în cauză. Pentru activarea acestui proces sînt necesare impulsuri focusate prin vibrațiile energetice ale corpului. Vindecarea pune în mișcare o autoreglare energetică menită a întrerupe fenomenul de autodistrugere. Marea majoritate a terapiilor au ca scop o reducere a simptomelor, dar medicina energo-informațională se focusează pe readucerea energetica a corpului de pe ,,faza roșie” pe cea ,,galbenă” – restabilirea comunicării la nivel de celulă-organ-sistem.
În timp ce medicina clasică administrează boala, adică intervine pe simptom, cea energo-informațională tratează omul în integralitate: fizic, psihic și energetic, intervenind pe cauză.
În ultimul timp tot mai multe boli se cronicizează, cu toate că medicina a avansat foarte mult. Procesele fiziologice ale corpului pot fi astăzi analizate amănunțit, dar lipsește baza de explicații, motivul pentru care aceste funcții fiziologice sînt dereglate. Corpul este nevoit să caute strategii de compensare, și astfel o boală dispare și apare alta, iar afecțiunea se cronicizează.
Omul – ființă energetică, ce setează în permanență informații. Să luăm cazul unui copil de 3 ani, care se îmbolnăvește de leucemie, căruia îi scade imunitatea și care automat este predispus la infecții. Analizele medicale ne arată procesul biochimic aflat în desfășurare, dar nu spun nimic despre motivul pentru care organismul se manifestă sub această formă, pentru care nu se apără. Tabloul descris manifestă o capitulare fără condiții, iar amenințarea este atît de mare încît organismul consideră că lupta nu mai are nici un rost.
În cadrul anamnezei efectuate în centrul nostru analizăm și istoricul familial. Foarte des ne confruntăm cu situații în care anumite amintiri (adevărate șocuri emoționale) nu au putut fi prelucrate într-o viață și au fost transmise mai departe urmașilor, care setează informația pe care o transmit mai departe nepoților, la care boala izbucnește violent. În aceste situații terapia se focusează pe bolile moștenite.
Dereglările cronice ating istorii de viață neclarificate sau nedescoperite. Organismul caută drumuri noi spre exprimare. Gîndirea analoagă este cea mai  recomandată în anamneză pentru că doar cel care își poate imagina vizual funcția unui organ poate pune întrebările care se impun.
Mijloacele de diagnosticare și terapiile oferite de biorezonanță reglează  vibrațiile energetice emise de pacient, care pot fi folosite în scop terapeutic. Gîndirea conectată a terapeutului, prin întrebările adecvate la anamneză, urmate de o gîndire analoagă (expresia fetei, mimica, vocea pacientului, mișcările) sînt aspecte extrem de importante în diagnosticare.   
Omul modern are nevoie de o medicină care analizează corpul în integralitatea lui, o medicină adecvată vremurilor pe care le trăim.  Pandemia de coronavirus ne-a arătat destul de clar faptul că întreaga planeta este chimizată, ca imunitatea și metabolismul unui pacient bolnav se refac cu mare greutate. Ne întîlnim zilnic cu pacienți care au trecut prin Covid și care, chiar și la un an de la infecatre au rămas cu multe sechele. Pacienții reclamă, în proporție de 99%, lipsa de concentrare fizică și psihică, diferite dureri, mai ales musculare, somn neliniștit. Multe studii de specialitate ne avertizează asupra faptului că în următorii doi ani este posibil să apară și alte sechele.
Vă punem la dispoziție o modalitate de diag­nosticare și un tratament absolut inovative, fără durere, fără medicamente, destinate atît copiilor, cît și adulților indiferent de vîrstă.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite