Boala, o expresie a dereglării în comunicarea celulară
  • 07-01-2020
  • 0 Comentarii
  • 446
  • 2

Medicina energo-informațională

Organismul uman are aproximativ 30 de trilioane de celule individuale. Activitatea celulară este asigurată de o comunicare neîntreruptă și echilibrată. Semnalul celular în evoluția lui biologică este forma veche folosită în limbajul descrierii activității celulare.

Dereglarea în comunicarea celulară și lipsa semnalului energetic celular duc la o comportare dereglată a celulelor și, în consecință, omul se îmbolnăvește. Dacă celulele corpului comunică prin semnale, se poate pune întrebarea ,,de ce nu reacționează la undele radioului sau ale televizorului?” Astfel, putem trage concluzia că totul constă în frecvență, că sistemele biologice lucrează cu frecvențe în alt spectru decît tehnica.

Primele dereglări cauzate de lipsa de comunicare celulară se resimt prin apariția unor simptome precum oboseală, stări nervoase, lipsa de concentrare, depresie, față obosită, cearcăne, constipație sau diaree, creșterea sau scăderea în greutate, piele foarte uscată, căderea sau subțierea părului, lipsa libidoului, migrene, cîrcei, pierderi de echilibru, noduli tiroideni etc. O cronicizare în lipsa de comunicare celulară debusolează și meridianele energetice ale corpului (străzile energetice din corp pe unde vine energia spre celule), cît și ale chakrelor. Medicina alternativă energo-informațională încearcă să-l ajute pe pacient să își focuseze evoluția bolii prin conștiință, fără a depinde numai de medicamente.

Blocajele emoționale joacă un rol esențial în viața noastră de zi cu zi și de multe ori nu observăm că aceste blocaje ne influențează gîndirea și comportamentul. Adesea ne confruntăm în activitatea practică cu persoane extrem de obosite și fără vlagă. Din discuțiile purtate în cadrul anamnezei constatăm că una din principalele cauze ale acestor stări are la bază un șoc emoțional petrecut în urmă cu mult timp (de care pacientul a și uitat) sau mai recent. Evenimentul menționat se setează în subconștientul nostru, locul în care se depun emoțiile puternice cu care ne-am confruntat pe parcursul vieții.

În medicina energo-informațională, prioritatea nu o are simptomatologia (ce simte pacientul), ci readucerea pacientului în balanță, în echilibru emoțional și metabolic. Organismul știe mai departe ce trebuie să facă. Eliminarea ,,gu­no­iului energetic acu­mulat în corp” este, de asemenea, o prioritate în tratamente. A trata izolat numai simptomul nu este vindecare, ci o suprimare a simptomului.

Procesele patologice, bolile, duc la modificări masive în frecvențele cîmpului magnetic celular. Boala este produsul mai multor factori: corporali, emoționali, sociali, țesuturi și organe afectate. Funcționalitatea unui organ și a țesutului său este coordonată de un cîmp magnetic care poate fi pozitiv modelat, înainte de a se pierde încrederea în propria integritate. Omul are nevoie și de o medicină care, în loc de medicamente (chimie), folosește semnalele biofizicale ale corpului, cu care ne-a înzestrat Creatorul și care sînt folosite în scop terapeutic.

Procesele fiziologice din corp nu sînt dependente numai de procesele chimice, ci, în cea mai mare parte, de impulsuri electromagnetice, care pot fi pozitiv reglate. Spațiul dintre celulele corpului reprezintă lada de toxine a corpului, locul în care se decide, dacă putem spune așa, starea de boală sau de sănătate a organismului.

Trăim într-o perioadă a tehnologiei informative care ne pune la dispoziție posibilități nelimitate, nevisate în urmă cu numai cîțiva ani. Nu scăderea valorilor ridicate din sînge pentru echilibrarea deficitului duce la însănătoșire, ci repunerea funcționalității organelor dereglate în circuitul energetic al corpului, iar dacă organismul nu mai are blocaje energetice valorile dereglate vor scădea de la sine. Energia trebuie să curgă în corpul nostru ca și sîngele, numai că ea nu se vede, de multe ori se ignoră, se crede că nu există. Un organ este format în proporție de 99% din vibrații energetice care nu se văd cu ochiul liber, restul fiind vibrații energetice debusolate în cazul în care organul este bolnav.

În cadrul tratamentului se urmărește și o reglare a unor contradicții produse în corp de subconștientul nostru. De exemplu:

- Tulburările circulatorii sînt legate de lipsa de bucurie, gînduri negative, blocarea căii spre fericire.

- Timusul este glanda care reglează sistemul imu­nitar, responsabil de gînduri precum ,,viața este prea grea pentru mine, toată lumea este împotriva mea”.

- Durerile de șolduri ne induc gînduri precum ,,nu am pentru ce să merg înainte” și duc la lipsa liniștii interioare.

- Tinitus este responsabil de incapacitatea de ascultare a vocii interioare, disfuncții în activitatea rinichilor.

- Dereglările tiroidiene produc afectarea echilibrului dintre lumea interioară și cea exterioară etc.

Afirmația conform căreia noi sîntem ființe ale luminii nu este una ezoterică, ci se bazează pe cercetări științi­fice serioase. Universul este format din 99,9999999% vacuum și 0,00000001% din masă, de asemenea, fluctuantă. Vacuumul din univers nu este gol, ci conține cîmpuri de fluctuații cuantice. Un curent cuantic venit de la Soare străbate în permanență, cu cea mai mare viteză, această masă cuantică. Dar Soarele nu strălucește în permanență, iar corpul uman are capacitatea de a depozita fotonii în ADN. Desigur, și alimentele au capacitatea de a depozita în organismul nostru fotoni, mai ales legumele și fructele proaspete.

Aparatele de medicină energetică cu care lucrăm în clinică (Bicom Optima, Diamond, Kindling) au la bază fizica cuantică și, prin urmare, sînt în măsură să descifreze debusolarea energetică prezentă pe organul bolnav, să repună comunicarea energetică la nivel celular, să detoxifice corpul la nivel celular. Prin aceste tratamente procesele fiziologice din corp sînt susținute, iar cele patologice sînt neutralizate. O terapie modernă, blîndă și lipsită de efecte secundare, recomandată atît copiilor, cît și persoanelor adulte, indiferent de vîrstă.

În cazul persoanelor care au făcut chimioterapie sau radioterapie, terapiile noastre susțin organismul în eliminarea noxelor lăsate de aceste tratamente invazive.


FLORICA MUNTEANU, specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog


http://www.dermavital-med.ro/ 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite