Băsescu va fi sanctificat?
  • 12-05-2017
  • 0 Comentarii
  • 478
  • 3

Portavocea politicienilor imaculaţi din Parlamentul României, Traian Băsescu, va fi sanctificat încă din timpul vieţii. Pe holurile aurii ale Mitropoliei se discută deja acest lucru, dat fiind faptul că fostul preşedinte al României a dovedit că este singurul politician complet nevinovat, încă de cînd s-a născut, acest mucenic politic făcînd doar fapte bune pentru ţară.

„Este strigător la cer că încă mai sînt persoane care îl acuză pe Traian de rea-credinţă. El habar nu avea că cei care erau în subordinea lui îşi făceau de cap cu noţiunea de Stat de Drept, el nu ştie că PDL fura pe rupte, că şefii din serviciile de forţă ale ţării îi aranjau alegerile sau că Vasile Blaga îi făcea curte Elenei“, a declarat mult prea fericitul patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

„Nu se poate ca un om atît de inocent, precum Traian Băsescu, sub a cărui conducere România a înregistrat o spectaculoasă cădere economică, să fie atacat, cînd el de fapt era mai mult beat şi habar nu avea ce semnează. Este nevinovat, este pur! Se pretează pentru o poziţie bună în calendarul ortodox“, a mai declarat extrem de fericitul patriarh.

Un sobor de preafericiţi preoţi a decis că Sf. Băsescu, un demn urmaş al Sf. Ciprian, va fi pus cu cruce roşie în calendarul ortodox, acesta urmînd să fie sărbătorit în fiecare an pe data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, ziua în care este sărbătorită şi naşterea viitoarei sfinte Elena Udrea, o adevărată Iustina modernă a creştinătăţii. Din acest an, pe 26 decembrie, se va serba Sf. Traian Băsescu, iar cinstirea lui se va face prin închinarea a 40 de pahare de whiski. Cu două cuburi de gheaţă.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare! 

D.A.


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite