AUR pentru diaspora
  • 15-12-2020
  • 1 Comentariu
  • 254
  • 4

Pentru că au susținut plenar intrarea în Parla­ment a renumitului grup infracțional format din actuali și foști condamnați penal, toți cei care vor reveni în țară de la cules de sparanghel și se vor restabili în România vor primi din partea AUR cîte un lingou de aur cu inițialele F.C. – fondatorul de facto al Alianței pentru Unirea românilor-care-pe-unde-au-apucat-să-plece.

Aurul provine de la bijuteriile furate din Vest de mulți dintre membrii AUR care au ales să adere și să voteze această formațiune politică. Odată revenit în țară, aurul a fost topit și transformat în lingourile care, furnizate diasporezilor reveniți în România, va repune această țară pe un nou făgaș al dezvoltării durabile pentru următorul cincinal.

Din contravaloarea restului aurului se vor finanța defilări prin țară, se vor comanda eșarfe tricolore cu care vor fi spînzurați de urechi cei care se vor opune binelui făcut cu forța de membrii efervescenți ai grupării proaspăt intrate în Parlament. ,,Nici o faptă bună nu trebuie să rămînă nepedepsită” este sloganul celor care asigură confortul, unitatea și securitatea liderilor ,,auriți” din Parlament.

Pentru a da o notă oficială, festivitatea de premiere a fiecărui diasporez mîndru deținător al unui lingou de aur se va organiza în fiecare zi de miercuri, la nunțile de rromi din Ferentari, iar coloana sonoră va fi asigurată de maneliștii cunoscuți pentru ultranaționalismul afișat în ultimii 30 de ani.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

D.A.

 

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite