Ameliorarea durerilor – o prioritate a medicinei energo-informaționale
  • 18-07-2022
  • 0 Comentarii
  • 145
  • 0

Fibromialgia reprezintă o durere musculară ce cuprinde tot corpul și a cărei principală cauză este o dereglare în al șaselea centru energetic din corp – hipotalamus și sistemul neuro-vegetativ. Aceste centre pot fi echilibrate energetic prin intermediul aparatelor care au la bază fizica cuantică, care vor determina o îmbunătățire radicală a tabloului bolii și o creștere a calității vieții.
În cazul reumatismului părților moi avem de-a face cu o boală cronică reumatică, în care pacienții se plîng de dureri continue pe întregul sistem osos, oboseală, dereglări ale somnului, umflături ale încheieturilor. Răbdarea pacienților este pusă greu la încercare, aceștia fiind mereu în cătarea unor variante de vindecare.
Ca terapeut, în activitatea zilnică mă confrunt cu două probleme: pacienții acceptă cu greu boala și, de cele mai multe ori, sînt catalogați ca ,,ipohondrii”, sau vin la clinică cu neîncredere, deoarece nici terapiile făcute înainte nu au adus rezultatele scontate. Terapiile care se bazează pe informația energetică a pacientului debutează cu o echilibrare energetică a hipotalamusului, sistemului neuro-vegetativ și cu o detoxifiere la nivel celular. Aici depistăm, de regulă, și anumite conflicte sufletești, care trebuie echilibrate cu prioritate. Tot la acești pacienți ne confruntăm cu o capacitate vitală foarte scăzută. Aparatele care au la bază fizica cuantică sînt în măsură să depisteze patogenitatea pe țesutul organului aflat în terapie – prezența noxelor toxice. Chakra nr. 6 are un rol hotărîtor, deoarece pregătește organele simțului, responsabile cu intensitatea durerii, și răspunde de sistemul neuro-vegetativ autonom. Toate func­țiile corpului controlate și coordonate de chakra nr. 6 sînt dereglate în cazul durerilor și, mai profund, în cazul fibromialgiei.
În general, în cazul pacienților care au dureri cronice permanente întîlnim o dizarmonie în circuitul energetic al corpului, o încărcare cu noxe toxice în țesutul organelor, adesea însoțite de un disconfort cauzat de anumite conflicte personale. Studii recente susțin faptul că gîndurile negative sînt mai nocive decît multe alte noxe toxice. Reducerea greutății corporale poate fi bine susținută cu programe de intensificare a metabolismului grăsimilor, proteinelor și carbohidraților. Pacienților li se recomandă reducerea consumului de carbohidrați și grăsimi, și înlocuirea acestora cu proteine. Carbohidrații în exces sînt metabolizați în corp sub formă de grăsime, iar la nevoie este susținută activitatea rinichilor.
Pe parcursul vieții, în corp sînt stocate o mulțime de toxine, rezultate din procesul metabolic al corpului, toxine care, la rîndul lor, perturbă anumite funcții vitale ale corpului. Totodată, ele pot ,,înfunda” spațiul  dintre celulele corpului, afectînd comunicarea celulară. În cazul
durerilor, terapiile se focusează pe detoxifierea celulară.
Agresiunea radicalilor liberi (noxe toxice) asupra țesutului celular poate fi astăzi ținută în echilibru prin reglarea energetică a organului bolnav. Noxele toxice au și ele un rol în organism: țin imunitatea trează. Pentru a întîmpina localizarea masivă a noxelor toxice pe țesut se recomandă echilibrări energetice constante. Detoxifierea la nivel celular este benefică la orice vîrstă.
Programele de reglare/ autoreglare se bazează pe informația energetică a pacientului, terapii moderne, fără durere, fără medicamente, destinate atît copiilor, cît și adulților indiferent de vîrstă.
Alimentația noastră este procesată și încărcată cu multe E-uri care susțin agresivitatea radicalilor liberi în organism. Individul modern are alte condiții de viață față de înaintașii săi, ca atare are nevoie și de alte tratamente, de preferat personalizate.
 FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog


Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite