Alegerile europarlamentare?! Jaf la drumul mare!
  • 16-06-2014
  • 0 Comentarii
  • 134
  • 0

Domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor,

Vă scriu, cu ochii în lacrimi şi cu o mare durere în suflet, în numele multor suceveni, care au votat, dintotdeauna, Partidul România Mare şi care sînt profund nemulţumiţi de rezultatul ultimelor alegeri europarlamentare. S-a întîmplat, şi de data aceasta, ceea ce aţi prevăzut dvs. – o imensă fraudă electorală, pusă la cale de politicienii mafioţi care ne conduc, ajutaţi, din străinătate, tocmai de cei care ar fi trebuit să urmărească desfăşurarea corectă a acestor alegeri. S-a cîştigat, şi acum, tot prin hoţie şi minciună. Ruşine să le fie tuturor celor care s-au implicat în acest joc murdar! Aceşti impostori au primit ajutor şi din partea unor televiziuni, care, pentru mulţi bani, i-au invitat, de dimineaţa pînă seara, în tot felul de emisiuni, unde au avut ocazia să-şi aducă laude cu duiumul, deşi, în realitate, cînd s-au aflat în funcţii de conducere, au arătat cît de incompetenţi sînt. Au ales această variantă şi din teama că, dacă s-ar fi prezentat în faţa oamenilor, ar fi fost huiduiţi, înjuraţi şi chiar scuipaţi. Aceşti „cîştigători“ au fost ajutaţi şi de acei aşa-zişi sociologi, care, la comandă, pe bani grei, au scos sondaje mincinoase, influenţînd, în mod indirect, opinia publică. Şi, iată că românii au trimis în Parlamentul European nişte incompetenţi, care, în loc să facă cinste României, îi vor face cel mai mare rău.

Mă doare sufletul cînd văd o asemenea hoţie, care nu mai încetează, de ani de zile. Mă doare sufletul cînd văd că un om cinstit, precum patriotul Vadim Tudor, un mare politician, care s-a luptat, dintotdeauna, pentru această ţară, nu poate ajunge în fruntea statului, din cauza acestor mafioţi, care cumpără totul, cu bani negri. Se vorbeşte despre democraţie în România şi despre alegeri corecte. Nimic mai fals! Totul e o imensă hoţie! La un moment dat, am făcut parte dintr-o comisie, la o secţie de votare din Suceava. Numărul alegătorilor înscrişi pe lista electorală era de 1.932 de votanţi, dintre care au absentat 1.541 de persoane, ceea ce înseamnă că s-au prezentat la vot doar 391 – clientela politică a celor de la PSD, PNL, PDL, dar într-un număr foarte mic. Din moment ce la o secţie nu au obţinut decît 50-60 de voturi, e clar că au cîştigat alegerile datorită celor care nu s-au prezentat. Mai bine de 65% dintre români nu şi-au exercitat acest drept constituţional pentru că nu mai au încredere în politicienii de carton de astăzi, care, prin rotaţie, tot vin la Putere, şi nu fac nimic din ceea ce promit. Am o vîrstă – 64 de ani – şi umblu des printre oameni, aşa că ştiu cum sună vocea străzii. La fiecare ciclu electoral, numele Vadim Tudor se află pe buzele multor români, care cred că: „Numai Vadim mai poate schimba ceva în ţara asta!“. Dar, mai aud şi alte vorbe: „Mereu l-am votat pe Vadim, mereu am votat PRM-ul, dar întotdeauna au fost furaţi, aşa că ce rost mai are să votez, din moment ce rezultatele sînt stabilite dinainte?!“. Foarte adevărat! Înainte de alegeri, viitorii cîştigători sînt trecuţi, în acele aşa-zise sondaje de opinie, cu procente mari, pentru ca, ulterior, totul să pară că s-a desfăşurat în mod corect.

Dvs., domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor, în timpul campaniei electorale, nu aţi fost invitat de foarte multe dintre televiziunile autohtone, cenzurîndu-vi-se acest drept. În schimb, aţi umblat prin ţară, zile la rînd, alături de caravana PRM, dînd mîna cu oamenii şi vorbind cu ei, despre nenumăratele probleme care îi apasă. Pe unde aţi trecut, românii v-au primit cu mult drag, v-au îmbrăţişat,

v-au făcut fotografii şi v-au aplaudat atunci cînd le-aţi vorbit. Şi, cum se face că, în această ţară, un român adevărat, iubit de oameni, nu cîştigă alegerile, iar cei scuipaţi şi huiduiţi ajung, de ani de zile, la Putere?!

Îngăduiţi-mi, d-le preşedinte, ca, pe lîngă faptele nedemne menţionate, să amintesc şi cîteva momente lăudabile. Ziua de 8 mai a fost una de neuitat, întrucît caravana PRM, în frunte cu dvs., a ajuns la Suceava. Aţi fost aşteptat şi întîmpinat cu mare bucurie, de foarte mulţi suceveni. Televiziunea locală Bucovina TV a anunţat acest moment încă de pe data de 2 mai. Moderatorul Bogdan Gheorghiu a recunoscut că nu a avut niciodată un invitat atît de valoros ca dvs. În ziua de 8 mai, la orele 14,00, la Casa de Cultură, sala era plină, iar, afară, se afla o mulţime de oameni, care v-a întîmpinat cu aplauze răsunătoare. Preşedinta organizaţiei judeţene PRM Suceava, dna. Savetuca Ionesi, şi fiica mea, Monica, v-au aşteptat, îmbrăcate în costume populare bucovinene, cu acel colac tradiţional şi cu sare. În sală, aţi stîrnit ropote de aplauze, în nenumărate rînduri, datorită discursului impresionant pe care l-aţi avut. Acest deosebit eveniment a fost difuzat de postul local de televiziune, spre marea bucurie a sucevenilor.

În acea zi, s-a mai petrecut un moment, care o să-mi rămînă în suflet pentru totdeauna şi de care îmi amintesc, şi acum, cu lacrimi în ochi. Am pomenit de fiica mea, Monica, în vîrstă de 28 de ani, care v-a întîmpinat la Casa de Cultură. Înainte de a merge la postul local de televiziune, m-aţi întrebat: „Unde este fata ta, cea în costum naţional?“. V-am spus că a plecat acasă, fiindcă are copilaşii bolnavi – două gemene, de 5 ani, şi un băieţel, de 2 ani. De o lună de zile îi tot duce la doctor, însă fără vreun rezultat. În acel moment, aţi pus mîna pe telefon, aţi sunat la Bucureşti, aţi vorbit cu cineva, iar, apoi, aţi vorbit chiar cu directorul Spitalului Judeţean Suceava, astfel că, într-o oră, toţi cei 3 copilaşi au fost internaţi în spital. În urma analizelor făcute, au fost puşi, de urgenţă, sub tratament. Toate cadrele medicale i-au tratat cu multă grijă. Nu voi uita niciodată cuvintele pe care le-aţi spus atunci cînd unul dintre membrii echipei dvs. v-a anunţat că mai aveţi 10 minute pînă intraţi în emisiune: „Pînă nu văd aceşti copilaşi în siguranţă, nu plec nicăieri!“. Aţi sunat, din nou, la spital, mi-aţi spus că totul e bine şi, abia apoi, aţi plecat spre televiziune. Am o vîrstă, am cunoscut fel de fel de oameni, însă dvs. sînteţi, de departe, cel mai sufletist dintre toţi!

Nu am scris aceste rînduri cu scopul de a-i aduce laude preşedintelui Partidului România Mare, ci pentru ca oamenii să ştie că acesta e adevăratul Corneliu Vadim Tudor, nu cel prezentat de o serie de pretinşi analişti. Am cunoscut, într-adevăr, un om al faptelor, nu al vorbelor! Astăzi, nepoatele mele şi nepotul meu sînt sănătoşi şi fericiţi. După vreo două săptămîni, am fost sunat de dl. preşedinte Vadim, care m-a întrebat: „Ce fac copilaşii, cum se simt?“. În acel moment, am crezut că visez. Am răspuns, plin de emoţie: ,,Copilaşii sînt bine, vă mulţumesc, domnule preşedinte!“. Iată că un om atît de important şi care are nenumărate probleme de rezolvat şi-a făcut griji pentru familia mea.

Vă mulţumesc, domnule preşedinte Vadim! Ne vom ruga mereu ca Bunul Dumnezeu să vă aibă în paza Sa. Sînt convins că, într-o zi, se va face dreptate şi în această ţară – oamenii îşi vor da seama că singura soluţie pentru a ne salva de la pieire este votul acordat lui Corneliu Vadim Tudor şi Partidului România Mare.

Dragi români, mai sînt doar cîteva luni pînă la alegerile prezidenţiale. Uitaţi-vă la toţi candidaţii şi întrebaţi-vă ce-au făcut ei pentru această ţară. Toţi, la un loc, nu au valoarea patriotului Vadim Tudor. Domnule preşedinte, în numele românilor adevăraţi, vă rog să vă depuneţi candidatura pentru preşedinţia României. Sînteţi singurul om în care ne mai putem pune speranţa. Doamne ajută! Cu deosebit respect,

Vasile Cerlincă, Suceava

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite