Afecțiuni ale sistemului respirator II
  • 26-11-2023
  • 0 Comentarii
  • 224
  • 0


Afecțiunile sistemului respirator sînt privite de medicina energo-informațională ca fiind ,,prizonierul omenirii”. Încă din cele mai vechi timpuri, bron­hopneumonia sau febra au fost cauza celor mai multe îmbolnăviri, motiv pentru care înaintașii noștri au părăsit planeta. Atunci, ca și acum, frica era un
factor declanșator al acestora. Omul poate trăi cîteva zile sau chiar săptămîni fără alimente, cîteva zile fără apă, dar fără aer nu poate rezista nici măcar două minute.
Afecțiunile sistemului respirator au la origine viruși, bacterii sau chiar o îmbinare nefericită a celor două. Medicina energo-informațională tratează aceste afecțiuni prin vibrațiile proprii ale cauzei îmbolnăvirii, plecînd de la principiul că fiecare virus sau bacterie are o vibrație energetică. Aparatele de tratament care au la bază fizica cuantică sînt în măsură să descifreze frecvențele patologice emise de aceste noxe toxice, le restabilește vibrația, iar organul afectat începe să funcționeze energetic în parametrii normali.
În cazul infecțiilor bacteriene este recomandată administrarea focusată de antibiotic pînă cînd pacientul iese din criză, iar cînd dificultatea în respirație sau tusea productivă se instalează, acest pas este urgent. Din păcate, în ultimul timp oamenii fac abuz de antibiotice, fapt care are rezultate negative asupra sănătății noastre. În multe afecțiuni bacteriene, pastilele nu își mai fac efectul scontat.
În cazul afecțiunilor virale situația se prezintă altfel. Pandemia de coronavirus ne arată clar faptul că medicina clasică este într-un mare impas. Oficialitățile promovează vaccinarea, dar nimeni nu aduce în discuție terapia ambulatorie.
Medicina energo-informațională tratează omul după biotipul său, diferit de la caz la caz. Faptul că oamenii sînt diferiți constituie o concepție antică, dar pe care medicina clasică nu o recunoaște.
Simptomele rinitei alergice – curgerea nasului, dureri în gît, greutate la înghițit, greață și dureri abdominale – au fost clasificate de medicina clasică drept coronavirus. Simptomele infecției cu Sars-Cov-2 sînt febra, tusea, simptomele pulmonare, confirmate de un test, dar senzațiea de șuierătură la respirație vine,
mai ales, din inflamarea căilor respiratoria superioare, fiind un simptom tipic pentru astm. Febra, pe de altă parte, este un simptom general, singular în unele cazuri, care semnalează răspunsul organismului la noxe patologice. Hipocrate spunea astfel: ,,Dacă reușesc să produc destulă febră, vindec orice boală”.
După vîrsta de 50 de ani, temperatura corpului scade cu 0,5 grade pe an, astfel că persoanele trecute de 80 de ani ating rar temperaturi mai mari de 36 de grade. O persoană în vîrstă de 70 de ani, cu temperatură de 37,5 are febră. Medicina energo-informațională ne pune la dispo­ziție terapii moderne, personalizate, fără durere ori medicamente, destinate atît copiilor, cît și adulților indiferent de vîrstă. Readucerea corpului în balanța energetică nu este nimic nou. Corpul uman este un computer biologic care trebuie mereu resetat. O deto­xifiere la nivel microcelular de cîteva ori pe an este benefică.
Terapiile oferite de medicina energo-informațională privesc și tratează corpul în integralitate: trup, spirit și suflet, și se focusează pe cauza bolii.
FLORICA MUNTEANU,
specialist în medicina energo-informațională, membru al Societății naturiștilor din Germania, membră B.I.T. (Biorezonanz International Therapie), Psiholog

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite