AFARĂ, AFARĂ CU MAFIA DIN ŢARĂ!
  • 06-05-2014
  • 0 Comentarii
  • 141
  • 0

Memoriu despre frauda electorală inimaginabilă pe care o pune la cale regimul bicefal Traian Băsescu – Victor Ponta

Doamnelor şi domnilor,

trag un semnal de alarmă referitor la trocul scandalos pe care îl fac, în aceste zile, Traian Băsescu (preşedintele României) şi Victor Ponta (primul-ministru), în scopul fraudării alegerilor pentru Parlamentul European. Cei doi au o dublă intenţie: 1) Căpătuirea rubedeniilor şi a clientelei politice, cu o sinecură de 5 ani; 2) Livrarea unui număr cît mai mare de mandate pentru PPE şi, respectiv, Grupul Socialiştilor, în vederea alegerii unui nou preşedinte al Comisiei Europene. Ce credeţi că le-a dat prin minte acestor aranjori? Pur şi simplu, ei vor să transforme alegerile din 25 mai într-un „meci trucat”, cu rezultatul stabilit dinainte. În fotbal, asemenea aranjamente murdare se lasă cu ani grei de puşcărie. În politica românească, însă, totul se muşamalizează, se culeg roadele jafului şi se produc bani pentru fraudele viitoare.

Iată ce s-a întîmplat, în mod concret: pentru a-şi coordona acţiunile, primul-ministru Victor Ponta l-a trimis la preşedintele Traian Băsescu, săptămîna trecută, pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea – ministerul condus de acesta fiind organizatorul alegerilor.

Numitul Gabriel Oprea a fost la Palatul Cotroceni, în mare secret, de două ori, aproape de miezul nopţii: luni (între orele 23 şi 24) şi miercuri (între orele 23 şi 24). El a vorbit cu Traian Băsescu între patru ochi, fiecare întîlnire avînd o durată de o oră. N-au existat martori. De unde ştiu eu? Foarte simplu: de la ofiţerii Serviciilor Secrete, care monitorizează sediul Preşedinţiei. Cei doi conspiratori au stabilit împărţirea „prăzii electorale”: USD – minimum 14 mandate; PDL – minimum 5 mandate; PMP – minimum 4 mandate. Celelalte nu contează. De la cine vor fi furate cele mai multe procente? Evident, de la Partidul România Mare (creditat, acum, în sondajele reale cu scorul de 14%) şi, probabil, de la Partidul Naţional Liberal.

Fraudele vor fi multiple şi atent coordonate (de către echipe bine antrenate) la urne şi la Secţiile de Votare; la transportul buletinelor de vot; pe calculator; la însuşirea, proporţională, a „voturilor” celor aproape 1.000.000 de „alegători” fictivi, pe care i-au acceptat atît Traian Băsescu, cît şi Victor Ponta. Emisarul Gabriel Oprea şi Traian Băsescu au stabilit ca nici una din cele două tabere să nu conteste „rezultatul” alegerilor măsluite. Normal, acestea vor fi pe placul fiecărei bande!

La ora actuală, aştept să-mi parvină noi informaţii despre uriaşa cacealma pusă la cale de cei doi răufăcători ai politicii europene, Traian Băsescu şi Victor Ponta. Mie, unul, nu-mi e frică de ei. Mai devreme sau mai tîrziu, ambii vor ajunge la închisoare. Dar mă întreb: marile familii politice ale popularilor şi socialiştilor au nevoie de astfel de voturi murdare? Se complac în mocirla asta pestilenţială? Pot sta la aceeaşi masă cu neveste, amante şi exponenţi ai lumii interlope, care au dat „bani negri” pentru a căpăta imunitate şi statut de înalt demnitar continental? În aceste momente, România se confruntă cu probleme de o gravitate extremă: inundaţii, cu victime omeneşti şi imense pagube materiale; războiul care bate la uşă; un nivel de trai catastrofal – de fapt, cel mai scăzut din Europa. Dar preşedintele Republicii şi primul-ministru au bătut palma pentru a trage pe sfoară Europa, căreia vor să-i fure 32 de mandate de parlamentari, pe care să le împartă şi să le distribuie ei, după cum le dictează interesele.

Pretutindeni în Europa acestui an de profundă criză, partidele patriotice şi justiţiare – aşa cum e PRM, fondat şi condus de mine – cresc vertiginos. Numai în România ele sînt înnăbuşite, reduse la tăcere, jefuite ca în codru. Zilele acestea, un coleg de-al meu din Parlamentul European, britanicul Nigel Farage, a spus ceva extrem de adevărat, din păcate: România a adus crima organizată în Uniunea Europeană! De aici, din România, va începe procesul de destrămare a Uniunii Europene. Astăzi, un nou „transport” de crimă organizată se pregăteşte să ia cu asalt Parlamentul European: nevasta lui Victor Ponta, sponsorii lui Traian Băsescu, tot felul de primitivi şi caricaturi analfabete. Puteţi îngădui cea mai sinistră fraudă a lumii moderne, care e furtul voinţei unui popor întreg, în Europa Mileniului III? Puteţi păstra o tăcere complice, care va compromite, total, generosul proiect al Europei Unite? Aş vrea să cred că nu.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,

Preşedintele Partidului România Mare

5 mai 2014, Bucureşti

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite