Adevărul despre vaccinări
  • 10-08-2021
  • 0 Comentarii
  • 579
  • 1

Astăzi, subiectul preferat al tuturor este vaccinarea împotriva Covid-19. În fiecare zi, tendința este mai clară: publicațiile situate în favoarea vaccinării preiau întregul spațiu informațional, iar cele ce sînt împotriva vaccinării sau își exprimă îndoielile cu privire la aceasta sînt marginalizate.

Cu toate acestea, multe publicații au întrebări și îndoieli ce nu pot fi ușor ignorate. Cine sînt cei mai autorizați oponenți ai campaniei actuale de vaccinare? Medicul canadian Ghilslaine Lanctôt; doctorul francez în științe medicale Louis
Brower; reprezentantul american al medicinei alternative Joseph Mercola; virusologul francez, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Antoine Montagnier; medicul danez Peter Christian Gøtzsche; medicul și omul de știință britanic Ben Goldacre; promotorul britanic al sănătății Vernon Coleman; psihiatrul american Peter Roger Breggin; psihiatrul englez Joanna Moncrieff; virusologul german dr. Geert Vanden Bossche.

Aceste nume sînt bine cunoscute celor calificați în domeniu, toate persoanele enumerate avînd o experiență de zeci de ani în domeniul medical (practică medicală, științe medicale, predare, muncă în autoritățile sanitare etc.). Mulți au diplome și titluri academice. Majoritatea au peste 60 de ani, unii fiind chiar octogenari, iar cărțile lor au devenit bestseller-uri.

În articolul de față ne vom concentra asupra scriitorului Vernon Coleman, medic generalist prin educație, calitate în care a început să lucreze în 1970. În paralel cu ocupația sa principală, a fost angajat să scrie pe teme medicale și de îngrijire a sănătății. În 1975 a fost publicată prima sa carte, ,,The Medicine Men”, în care a făcut o declarație îndrăzneață: Serviciul Național de Sănătate este controlat de companiile farmaceutice. În 1977 a publicat cartea „Paper Doctors. A Critical Assessment of Medical Research”, unde a aprofundat critica sistemului de sănătate. Coleman a scris sub diferite pseudonime; la sfîrșitul anilor 1970 a publicat trei romane despre viața unui medic generalist sub pseudonimul Edward Vernon: ,,Practice Makes Perfect”, ,,Practice What You Preach” și ,,Practice”. În 1985, a fost publicată cartea „Viața fără tranchilizante” și, puțin mai tîrziu, „Puterea corpului”. Ambele au devenit în scurt timp bestseller-uri. În 1996, Coleman a publicat ,,How to Stop Your Doctor Killing You”, care a fost reeditată în 2003. În momentul lansării, Coleman era deja o figură cunoscută atît în ​​Anglia, cît și în străinătate. Cartea a devenit o adevărată bombă, gata-gata să explodeze. Autoritatea pentru standarde de publicitate (ASA) a încercat să o scoată din circulație pe motiv că... discredita profesia medicală.

Coleman este o persoană versatilă. La începutul anilor 1980, el a fost implicat în dezvoltarea unui software special pentru calculatoarele personale ale medicilor, primul de acest gen din lume, care este utilizat din 1983.

Pentru o lungă perioadă de timp, Coleman a reușit să combine scrisul cu munca unui medic generalist. Dar chiar și aici s-a dovedit a fi o figură incomodă. Primul conflict grav între Coleman ca medic și autoritățile medicale a apărut pe baza faptului că a refuzat să scrie diagnostice pe fișele pacienților, considerînd că astfel de adnotări le încălcau dreptul la confidențialitate. Din cauza acestui conflict și a altor conflicte cu autoritățile medicale, lui Coleman i s-a retras licența de medic, rezumîndu-se la scris. Publică mai multe cărți și broșuri în fiecare an. Un total de aproximativ 100 de cărți au ieșit de sub stiloul său, fără a menționa un număr mare de articole, interviuri, discursuri video. Cărțile sale au fost traduse în 25 de limbi străine și sînt vîndute în 50 de țări din întreaga lume.

De aproape 50 de ani, Coleman militează atît în ​​Anglia, cît și la nivel internațional, împotriva Big Pharma și a companiilor care furnizează alimente necorespunzătoare. În ultimele două decenii, el depășește din ce în ce mai mult limitele medicinei și atinge probleme de actualitate ale politicii mondiale. Printre astfel de lucrări se numără: „Oil Apocalypse”, ,,Living in a Fascist Country” și ,,The OFPIS File: The Organisation for the Preservation of Individuality and Sovereignty”, în care autorul critică aspru Uniunea Europeană, numind-o „fascistă”.

În ultimul an și jumătate, Coleman s-a concentrat pe o serie de aspecte legate de pandemia COVID-19, vaccinări și Marea Resetare. Iată cîteva dintre cele mai semnificative materiale publicate în 2020: ,,Proof That Face Masks Do More Harm Than Good” („Dovada că masca face mai mult rău decît bine”), ,,Covid-19 – The Greatest Hoax in History”, ,,Coming Apocalypse”. În 2021 a fost lansată cartea „Endgame: The Hidden Agenda 21”, care face referire la Agenda 21, un document - program adoptat de reprezentanții a 179 de state la conferința ONU de la Rio de Janeiro (1992). Autorul atrage atenția asupra faptului că adevăratul sens al Agendei 21 a devenit clar la aproape trei decenii după conferința de la Rio de Janeiro, cînd, în 2020, a fost declarată o pandemie în întreaga lume, iar președintele Forumului Economic Mondial Klaus Schwab a anunțat planificarea tacită a Noii Ordini Mondiale, numită „The Great Reboot”.

Vernon Coleman a stîrnit numeroase reacții pozitive pînă anul trecut, fiind considerat o comoară națională a Angliei. Iată cîteva dintre referirile care au apărut în mass-media engleză: „Vernon Coleman scrie cărți minunate” (The Good Book Guide); „Comoară națională” (Ce nu vă spun medicii); „Probabil una dintre cele mai proeminente personalități care trăiesc astăzi” (Irish Times); „Lecturarea cărților lui creează dependență“ (The Guardian); „Regele medicilor” (The Independent); „Sfaturile sale inspiră optimism și entuziasm” (British Medical Journal). Cu toate acestea, la cîteva luni după ce Coleman a început să devoaleze această conspirație numită „pandemie”, toate aprecierile pozitive au dispărut din mass-media britanică. În cîteva publicații mediocre, Coleman este numit „nebun”, „teoretician al conspirației”. Pagina Coleman Wikipedia a fost reeditată fără acordul său. Citind-o în ediția curentă, s-ar putea crede că vorbim într-adevăr despre o persoană complet nebună.

Coleman publică în mod regulat pe internet videoclipuri în care explică tuturor, într-un mod foarte profesional, amenințarea reprezentată de vaccinările actuale – atît celor care au primit injecția, cît și celor care au reușit să evite această procedură. Rețelele de socializare, acționînd în tandem cu Big Pharma, continuă să-l interzică, dar Coleman are mulți oameni care îi refac discursurile, și, prin diferite canale, le aduc în atenția tuturor celor interesați.

Unul dintre cele mai populare videoclipuri ale lui Coleman a apărut în luna martie a acestui an și se numește ,,Vaccinurile Covid-19 sînt arme de distrugere în masă și ar putea șterge rasa umană de pe fața pămîntului”. Iată cîteva fragmente din acest material video:

- falsa pandemie COVID-19 a fost creată, în parte, pentru a justifica vaccinurile, nu pentru a crea un vaccin ca soluție la amenințarea reprezentată de COVID-19.

- „Am crezut întotdeauna că înșelătoria COVID-19 a fost planificată cu scopul de a ucide cît mai mulți oameni vîrstnici și fragili și de a introduce vaccinări obligatorii. Am spus asta în primul meu videoclip difuzat la jumătatea lunii martie 2020. Desigur, a existat, de asemenea, un plan de a perturba și apoi reinventa economia pentru a satisface cerințele Agendei 21 și ale Marii Resetări”.

- „Din păcate, mă tem că este probabil prea tîrziu pentru a-i salva pe mulți dintre cei care au primit vaccinul. Milioane de oameni sînt condamnați și mă tem că mulți vor muri data viitoare cînd se vor confrunta cu coronavirusul”.

- „Prima problemă, desigur, este că aceste vaccinuri experimentale și-au dovedit deja pericolul – deja ucid mulți oameni și provoacă efecte secundare grave în multe cazuri. Amploarea acestei probleme particulare poate fi măsurată de faptul că inclusiv autoritățile recunosc că este probabil să fie raportate doar 1 din 100 de decese cauzate de vaccin și leziuni grave. Este imposibil de estimat cîte persoane vor muri de alergii, boli de inimă, accidente vasculare cerebrale, probleme neurologice sau cîte persoane vor rămîne oarbe sau paralizate. Am publicat pe site-ul meu o listă de oameni despre care se știe că au fost afectați sau chiar uciși de vaccin. Numărul morților este impresionant, dar majoritatea autorităților continuă să insiste că toate acestea sînt coincidențe”.

În Marea Britanie, Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA) menține o evidență a diferitelor efecte negative ale vaccinării. Potrivit acesteia, începînd cu 7 iulie, numărul deceselor după vaccinare a fost de 1.470. Dacă aplicăm factorul de corecție al lui Coleman (100), numărul real de decese în Anglia ar trebui să fie de 147.000.

R.M.

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite