Fără de mine nu puteți face nimic. 2
  • 19-10-2021
  • 0 Comentarii
  • 135
  • 1

Colac peste pupăză, citesc prin presă, că domnul președinte Klauss Johanis a fost criticat de UE pentru că nu reușește să implementeze reformele într-un ritm mai accelerat. Nu ni se spune despre ce reforme e vorba, dar dacă e vorba de cele globaliste, mă bucur că domnul președinte a fost criticat fiindcă se cheamă că face un lucru bun pentru noi.

E clar că fără Dumnezeu, nimeni nu poate face nimic și că suferințele trimise celor buni sunt ca să-i apropie și mai mult de El, să le amintească că fără El nu pot face nimic.

Când îți pierzi credința în Dumnezeu, și apreciezi Lumea mai mult ca pe El și-l consideri pe Dumnezeu o poveste, e clar că vei începe să consideri Biserica drept o instituție administrativă ca oricare alta, pe funcționarii ei (preoții) niște oameni ca toți ceilalți, moaștele sfinților, drept oase goale la care niște smintiți se închină degeaba, iar lingurița cu care se oferă împărtășania, drept purtător de viruși periculoși. Când nu ții seama de puterea lui Dumnezeu, o să-ncepi să-i transformi bisericile în cluburi, librării și alte locuri de acest fel, și vei începe să-i vorbești de rău pe cei ce cred în El, pentru că ei nu sunt din lume.

Ce vreau să spun este că noi toți, ar trebui să înmulțim rugăciunea către Dumnezeu, fiindcă atunci și el își va întoarce fața către noi ajutându-ne, și veți vedea că vom fi păziți de rele mai mult decât ceilalți.

La Mănăstirea Moldovița există o frescă intitulată Asediul Constantinopolelui, în care, cetatea este asediată de către turci pe mare și pe uscat, dar este salvată de o ploaie de foc trimisă din cer de Maica Domnului, pentru rugăciunile clerului și ale poporului care sunt reprezentați în cetate, într-o lungă procesiune rugându-se Maicii.

Câțiva kilometri mai spre sud lângă Mănăstirea Neamț, în curtea seminarului teologic ortodox, există Biserica Sf Ioan Iacob, unde odihnesc moaștele acestui mare sfânt român. Sfintirea picturii bisericii s-a facut in 5 august 2015, iar una dintre picturile de acolo este inspirată din cea de la Moldovița și o puteți vedea ilustrând acest articol. România, reprezentată sub forma unei cetăți, apărate de atacurile celor răi, de ostașii de pe ziduri, dar si de Maica Domnului aflată în grădina sa, lucru pe care chiar Ea l-a spus în 1499 cuviosului Iosif de la Bisericani atunci când el voia să plece la Mutele Athos considerat „Grădina Maicii Domnului”, oprindu-l cu cuvintele «Nu mai mergeţi la Muntele Athos, pentru că şi aici este grădina Mea»

Ei bine, consider că această icoană de pe peretele sudic al bisericii Sf Ioan Iacob de la Neamț redă foarte bine starea țării din zilele astea. Peste tot în jurul nostru, se încalcă drepturile și libertățile oamenilor și națiunilor, de către globaliștii care încearcă să pună lumii căpăstru și s-o aducă sub ascultare, iar noi suntem feriți de toate astea până acum, fiindcă am păstrat o minimă credință în raport cu celelalte state.

Aici este cheia supraviețuirii noastre ca stat: credința în Dumnezeu, credința că fără el nu putem face nimic, înmulțirea rugăciunii fiecăruia și veți vedea cum, pe nesimțite Dumnezeu și Maica Domnului, vor lucra și ne vor păzi de cele rele. Acum de asaltul globalist doar Dumnezeu ne mai poate salva. Dumnezeu și unirea românilor într-un curent social puternic, care să aducă la cârma României oameni care să lupte pentru patrie și care să țină România pe drumul drept și corect.

Trebuie să reunțăm la egoismul nostru de fiecare zi, să înțelegem acum în al XI-lea ceas, că dezbinarea noastră, folosește dușmanilor noștri și va duce la pierderea a ceea ce avem mai scump: țara, credința și valorile noastre. M-aș bucura să pornim niște mari proiecte naționale, să repornim economia, să aducem acasă români probegiți prin țări străine, ca să nu ajungă așa cum profețea Arsenie Boca la un moment dat : „Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.

Bătălia între statele naționale, între oamenii buni, și hidra globalistă va fi cumplită, pentru că le stăm împotriva intereselor de dominație mondială, pentru că avem credință, conștiință națională și nu ne-am uitat trecutul. Va fi grea bătălia și pentru a câștiga și a rămâne în picioare cel mai important este să ne alegem cu grijă liderii României peste 3 ani, să ne punem nădejedea în Dumnezeu și să ne înmulțim rugăciunea către El, findcă atunci ne va ajuta, iar ”Dacă Dumnezeu e pentru noi, cine este împotriva noastră?” (Romani 8:31)

MARIUS MARINImi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite