Aceşti ticăloşi care ne guvernează...
  • 07-01-2021
  • 0 Comentarii
  • 1816
  • 14

Zi de zi, românii îşi fac tot mai multe cruci. Sînt uluiţi de ceea ce văd şi aud. Ţara lor a naufragiat. La cîrmă au fost instalaţi nişte timonieri nebuni, care fac răul - bine şi binele îl fac rău. Mă lupt de 25 de ani cu bandele astea de nemernici. Ei sînt din ce în ce mai bogaţi, în timp ce eu sînt din ce în ce mai sărac. Ultimele motive de uimire le-au fost date românilor de cîteva atentate grave la morală, la religia creştină, la fiinţa naţională. Le voi enumera, telegrafic - cu precizarea că îmi înving tot mai greu senzaţia de lehamite şi de vomă.

1) După Catastrofa Băsescu, a urmat Dezastrul Iohannis. Nici unul n-are vreo legătură cu acest popor. Ambii minoritari. Ambii putred de corupţi. Ambii anturaţi de nişte echipe de borfaşi, cu ifose de politicieni. Numitorul comun al acestor impostori e Vasile Blaga, care, cu o agilitate de care nu-l credeam capabil la fizicul mătăhălos, fezandat în palincă, a sărit şanţul dintre PDL şi PNL. Ce simplu! Acum, după 9 luni de la naşterea copilului monstruos Klaus Iohannis, toată lumea a priceput că ăsta e nu numai turist, ci şi autist. L-aţi văzut cum vorbeşte? Cum se mişcă? Parcă a evadat din filmul „Zbor deasupra unui cuib de cuci” - mă refer la personajul interpretat de Jack Nicholson, după operaţia pe creier. Are o avere imensă, dar s-a blindat cu tot felul de pretexte şi scamatorii. Ca şi Traian Băsescu, de care nu se lipeşte nici o acuzaţie. Dacă spui că Flota României a dispărut – presa şi avocaţii mînjiţi îţi cer „dovada”. Numai că dovada n-are cum să se vadă, e chiar Flota dispărută. Parcă vedem un film cu proşti. Nici Emil Constantinescu n-a păţit nimic, consumîndu-şi, în linişte, imensa avere. S-a atins cineva de vreun fir de păr din capetele unor mafioţi ca Virgil Măgureanu şi Ioan Talpeş? Nici pomeneală. De ce sînt, oare, protejaţi cei care au avut acces la secrete? Foarte simplu: aceştia şantajează, aşa că stăpînii plantaţiei sclavagiste nu se leagă la cap.

2) Periodic, dă în clocot scandalul închisorilor CIA găzduite pe teritoriul României. Politicieni şi ziarişti din Occident au efectuat propriile anchete, bazate pe mărturii şi dovezi incontestabile. Numai la noi se neagă evidenţa. Fiindcă personaje ca Norica Nicolai şi Teodor Meleşcanu l-au luat pe „nu” în braţe, încercînd să le fie utili vinovaţilor – americanii. Chiar cu preţul compromiterii ţării.

3) A fost arestat Sorin Oprescu. Era şi cazul, după cîte nelegiuiri a făcut. Dar s-a „ratat” flagrantul, el fiind săltat de pe stradă, cu numai 5.000 de euro în buzunar. Doar atît? Dar martori la percheziţie au vorbit, ulterior, sub protecţia anonimatului, că a fost găsit un seif (îngropat sub coteţul cîinelui Rottweiler!) burduşit cu 25.000.000 de euro. Nimeni însă – nici doctorul şpăgar, nici procurorii DNA – nu are interes să recunoască. Marele hingher pentru a nu fi silit să spună de unde avea suma asta uriaşă şi de ce-a ascuns-o într-un asemenea loc demn de migraţiile din Evul Mediu întunecat – iar anchetatorii, pentru a nu trebui să dea explicaţii cu privire la destinaţia pe care au luat-o banii. Avem cea mai clară dovadă că DNA împarte prada cu Mafia. Cît le-o fi revenit americanilor? Am spus toate astea la televizor, dar presa e speriată de bombe, parcă nici n-a auzit.

4) Ungurii şovini batjocoresc Tricolorul românesc. Aduceţi-vă aminte de adolescenta terorizată şi ameninţată, fiindcă a îndrăznit să-şi pună pe frunte o bentiţă Tricoloră. A păţit cineva, ceva? Aiurea! Zilele trecute, veteranii români n-au avut voie să arboreze Tricolorul în aşa-zisul Ţinut Secuiesc. Degeaba s-au dus Gabriel Oprea şi Mircea Duşa pe-acolo, de Ziua Drapelului, sărutînd în genunchi Tricolorul, fiindcă poza asta dă bine la popor - acum de ce nu iau nici o atitudine? Ce, le e frică de teroriştii unguri? Cei doi cinstesc Tricolorul numai de Ziua Drapelului, adică o dată pe an? În restul zilelor, pot să-l calce în copite toţi porcii?

5) În fine, problema refugiaţilor. Eu am dreptate, sută la sută. La marile probleme pe care le aveam, exact asta ne mai lipsea. Cine ne obligă? Germania? N-are decît să se spele cu ei pe cap. Aud că vor fi băgaţi în campusurile studenţeşti. Vă daţi seama cîte violuri şi alte nenorociri se vor întîmpla? Nu erau, şi aşa, destui arăboi? Repet ceea ce am mai scris: eu, unul, n-am întîlnit nici un musulman cinstit şi loial pe teritoriul României! În imensa lor majoritate, ei sînt cu „treabă” pe aici, agenţi dubli sau tripli, başca afacerişti lacomi. E posibil să existe şi unii care îşi văd de treaba lor – dar de ce fac copii cu româncele sărace, în timp ce în ţara lor au neveste cu acte legale şi altă droaie de copii?

În 10 ani de „convieţuire” cu mii, sau zeci de mii de musulmani, populaţia României va suferi modificări majore. Aceia care plîng de mila refugiaţilor ar rebui să se gîndească, mai întîi, la milioanele de români care se umilesc peste hotare, în timp ce copiii rămaşi în urma lor se sinucid, sau ajung victime ale pedofililor.

Aici, şi Klaus Iohannis, şi Victor Ponta, şi şefii Bisericii Ortodoxe Române dau dovadă de un servilism prostesc, băgînd ţara într-o fundătură istorică. Ţară care, mai devreme sau mai tîrziu, va crăpa din toate încheieturile. Aceşti arabi şi cei de culoare vin dintr-o altă lume, cu alte obiceiuri şi apucături. Migraţia lor masivă şi bruscă este extrem de dubioasă. De ce nu-i primesc Emiratele Arabe, sau Arabia Saudită, care au şi spaţiu, şi bani? De ce nu-i primeşte America? E clar că ţinta este Europa Creştină. Nu ştiam, pînă acum, de unde va începe al III-lea război mondial. Acum am priceput. Aceasta e „ciocnirea civilizaţiilor”, proorocită  de Samuel Huntington. Dacă nu ne vom opune – chiar şi cu forţa – colonizării României cu barbari, românii vor fi nevoiţi să plece, ei, din ţara lor, fiindcă nu se poate convieţui cu puhoaiele de migratori. Doamne, ce cruce grea ne-ai pus pe umeri…


CORNELIU VADIM TUDOR

9 septembrie 2015

Imi place articolul
Lasa un comentariu
Nota: HTML nu este primiti!
Trimite